Menu

Dominik ide na strednú a potrebuje počítač. Jeho mamka si to nemôže dovoliť

Trvanie výzvy: 24. apríla 2023 - 31. januára 2024

Cieľ výzvy

vyzbierať peniaze na počítač a školské pomôcky a nové ošatenie do školy.

Príbeh

Dominik ide na strednú a potrebuje počítač. Jeho mamka si to nemôže dovoliť

Dominikov otec opustil Silviu, keď mal syn rok. Dlho jej so všetkým pomáhala mama, no už jej niet. Do toho navyše prišlo onkologické ochorenie, ktoré jej znemožňuje pracovať. Domino v septembri nastupuje na Obchodnú akadémiu a k štúdiu potrebuje počítač. Pomôžme slobodnej mamičke s neľahkým osudom

Ahojte milí darcovia volám sa Silvia mám 45 rokov . Som slobodná mamička s ongologickým ochorením . Rakovinu som zistila , že mam v roku 2018 . Operáciu som mala v roku 2019 kde mi prsník odstránili . Kvôli môjmu zdravotnému stavu bohužiaľ nemôžem pracovať .Mám 14 ročného syna Dominika . Môj syn ide tento rok na strednú školu a potrebuje počítač . Dominikov otec nás opustil keď mal Dominik 1 rok . Od roku 2009 som to ťahala celé sama s mojou mamou . Mama nám bola silnou oporou a pomáhala nám len ako sa dalo. Bohužial nás opustila v roku 2021 a táto strata nas obidvoch veľmi zabolela . Bez nej to bolo veľmi ťažké a dlho sme sa vyrovnávali s jej stratou .Môj priateľ s ktorým som žila cca 3roky bol alkoholik psychicky aj fyzicky ma týral robil mi peklo zo života preto sme sa od neho odsťahovali. Momentálne žijem len s mojím synom v krízovom centre . Boli by sme radi keby by ste nám pomohli s našou prosbou .Peniaze pôjdu mojmu synovi na počítač , novú školskú tašku , nové ošatenie a ostastné školske pomôcky. Ďakujem za vašu ochotu a pomoc.

Aktualizácie

Pomoc Dominikovi28. aug 2023

Veľmi pekne ďakujeme ľuďom, ktorý nám prispeli a prispieť ešte chcú, každé euro nám pomôže. Prajeme veľa šťastia a hlavne zdravia všetkým. 

poďakovanie26. máj 2023

Ďakujem tým , ktorí už nám pomohli a ďakujeme tým, ktorí nám ešte pomôžu.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?