Menu

Slobodná matka hľadá pomoc s dlhmi

Trvanie výzvy: 4. mája 2023 - 4. mája 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľom našej výzvy je zaplatiť nedoplatok za nájom na stravu oblečenie pre syna a školské pomôcky.

Príbeh

Slobodná matka hľadá pomoc s dlhmi

Renáta býva s 16-ročným synom v sociálnom byte v Galante. Z brigád jej ale ledva vychádza na život. Má strach najmä z dlhov a z toho, že by jej mohli vypnúť elektrinu. Bez nej sa nadá žiť a ani syn Karol by sa nevedel doma učiť.

Milý ľudia volám sa Renata mám 32 rokov som slobodná matka mam 16 ročného syna volá sa Karolko mám ešte ďalšieho synčeka volal sa Alexko no bohužiaľ zomrel keď mal tri apol mesiaca bol vážne chorý mal chore srdiečko. Zo synom bývame v sociálnom byte v Galante sama to finančne nezvladam teraz začiatkom mája nám dojde viuctovanie za elektrinu a vodu aj minulý rok sme mali nedoplatok 500€ už teraz sa veľmi bojím lebo mi nemáme plyn nezvladla by som to platiť mesačné ale kurime elektrickým ohrievacom a varim na elektrickom sporáku snažím sa pracujem na brigádu hľadám si stálu prácu ale je to veľmi ťažké si nájsť dnešnej dobe na brigade zarobym 280€ mesačne nájomné platím 160€ máme aj internet musela som ho dať zaviesť kvôli synovi aby sa mohol učiť keď nechodili do školy kvôli covidu za ten platime 17€ stoho čo zarobym na brigade nám ostáva 100€ a nevichadza nám to ani len na stravu syn chody na strednú školu je prvák na strednej učí sa za kaderníka každý deň potrebuje na autobus každý mesiac potrebuje oblečenie školské pomôcky veľmi pekne vás prosíme o vašu pomoc aby sme zo synom neprišli o bývanie mi nemáme kam ísť keď nezaplatime nedoplatky tak nám nepredlzia nájomnú zmluvu za každú malú čiastku sme veľmi vďační. 

Aktualizácie

Veľká prosba o vašu pomoc12. apr 2024

Milí ľudia, zo srdca vás so synom prosíme o vašu pomoc, bez vašej pomoci by sme to nezvládli a ďakujeme vám aj celému tímu portálu ľudia ľuďom.

Zo srdca vás zo synom prosíme o vašu pomoc.11. apr 2024

Milý ľudia zo srdca vás prosíme o vašu pomoc bez vašej pomoci by sme to nezvládli.

Veľké ďakujem, že nám pomáhate16. feb 2024

Milí ľudia, zo srdca vám so synom ďakujeme, že nám pomáhate, bez vašej pomoci by sme to nezvládli ďakujeme.

Veľká prosba o vašu pomoc18. jan 2024

Milí ľudia, zo srdca vás so synom prosíme o vašu pomoc.

Poďakovanie12. dec 2023

Milí ľudia a celý tím portálu ľudia ľuďom, zo srdca vám so synom ďakujeme, bez vašej pomoci by sme to nezvládli, so synom vám prajeme príjemné prežitie vianočných sviatkov, nech vás Boh žehná, ďakujeme.

Veľká prosba o vašu pomoc.16. nov 2023

Milí ľudia zo srdca vás so synom prosíme o vašu pomoc.

Veľká prosba o vašu pomoc.18. okt 2023

Milí ľudia, zo srdca vás so synom prosíme o vašu pomoc, bez vašej pomoci to nezvládneme.

Poďakovanie.5. sep 2023

Milí ľudia a celý tím portálu ľudia ľuďom, zo srdca vám ďakujeme, že nám pomáhate, bez vašej pomoci by sme to so synom nezvládli, ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?