Menu

Keby Erik vedel hovoriť, poďakoval by vám osobne

Trvanie výzvy: 5. mája 2023 - 31. decembra 2023

Cieľ výzvy

Na rehabilitačné pomôcky, vitamíny, rehabilitácie, masážne krémy hlavne na svalstvo a chrbticu..

Autor výzvy

Príbeh

Keby Erik vedel hovoriť, poďakoval by vám osobne

Erik nechodí, ani nerozpráva. Aj jeho prosbu na ĽudiaĽuďom.sk napísala jeho mamička. Tá, ktorá sa o neho 24 hodín denne stará. Nemá to jednoduché ani jeden z nich. Aj preto hľadajú pomoc a vopred za ňu ďakujú.

Volám sa ERIK som zdravotne ťažko postihnutý, mám DMO a mnohé iné diagnozy epilepsia , astmu. Neviem písať,  čítať , chodiť , rozprávať  sám sa najesť  a neviem sa o seba postarať ,mamka sa o mňa stará 24 hod. a taktiež píše za mňa. Mám 6 stupeň postihnutia a som na invalidnom vozíku .Preto sa obraciam na vás s prosbou o pomoc na zakúpenie zdravotníckych pomôcok, plienok ,chystáme sa k moru , kedže mám slabšiu astmu a more mi pomáha, tento rok chceme konečne lietadlom,   dlhá cesta autom mi klíma nerobí dobre .Vopred vám všetkým srdečne dakujeme.

Aktualizácie

Keby Erik vedel hovoriť13. dec 2023

Milí darcovia čoskoro mojavýzva končí, už len pár dní môžete prispievať a  pomôcť môjmu synovi ERIKOVI, ktorý má detskú mozgovú obrnu. Preto vás prosím o pomoc pri dokupeníplienok, ktoré nám poisťovňa opäť znížila, idú Vianoce a chcela by som  mudokúpiť oblečenie, obuv, vitamíny a v januári by som chcela s ním stráviť pobytna doliečenie jeho prekonaní covidu. V januári nás čaká veľké vyšetrenie oneurológa, kvôli epilepsiám, ktoré počas poslednej choroby boli dosť nepríjemné.Vopred všetkým ďakujeme a prajeme krásne sviatky.

Zdravie pre môjho syna ERIKA.13. nov 2023

Obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre syna Erika , ktorý je posihnutý  má DMO a mnohé iné diagnozy epilepsia , časté zápaly močových ciest, kedže je plienkovaný , zápaly dýchacích ciest momentálne je na antibiotikách má chrípku .Dva krát do týždňa navštevujeme  denný stacionár... v januári nás čaká kompletné vyšetrenie CT hlavy , mozgu . Jeho  opatera je 24 hodinová a je to náročné niekedy o to horšie, ked nevie rozprávať a neviem čo ho bolí.  Potrebovali by sme dokúpiť plienky, oblečenie, vitamíny , probiotiká , masažné krémy, kedže je nechodiaci .Bola by som velmi rada ak by ste nám pomohli , prispeli budem vám velmí vdačná a vopred vám  všetkým zo srdca dakujem a nech vás boh žehná.

Keby Erik vedel hovoriť13. okt 2023

Dobrý deň milí darcovia,obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre môjho syna Erika, ktorý má DMO a mnohéiné diagnózy, slabšiu astmu, opakujúce zápaly močových ciest, keďže jeplienkovaný, trpí epilepsiou, nevyspíme sa po nociach, ale horšie je, ženevie povedať čo ho bolí. Keďže je Erik plienkovaný, dokupujeme mu plienky ,ktoré poisťovňa skrátila a mnohé iné  veci dokupujeme ako masážne krémy,vitamíny, probiotiká a hlavne na močové cesty. Preto vás prosíme o pomoc avopred vám všetkým ďakujeme.

Keby Erik vedel hovoriť, .11. sep 2023

Volám sa ERIK a od malička trpím DMO.  Nedokážem sa sám najesť ,napiť , chodiť a dokonca ani sedieť.Mamka sa o mňa stará 24 hod. Nedávno som sa vrátil z pobytu ,kde som plával a cvičil, aby  som sa niekedy postavil na nohy .O dva mesiace by som mal absolvovať další pobyt na pohybove ústrojenstvo a mamka  ma musí  doprevádzať, kedže nie som schopný  sa o seba postarať a všetko stojí dosť peňazí -  treba mi dokúpiť plienky,vitamíny, oblečenie a pod. vopred všetkým darcom vopred  srdečne dakujeme .

Keby Erik vedel hovoriť, .9. aug 2023

Volám sa ERIK a som od malička chorý , mám viac diagnoz a tá hlavná je najhoršia DMO.  Mamka sa o mňa stará 24 hodín ....neviem jej povedať čo ma bolí , kedy mi treba na wc ,kedy som hladný, smädný , ale moja mamka to vie ,cíti to a je mi velmi nápomocná , bez nej by som bol stratený .Vozí ma do denného stacionára, na výlety , k moru... všade ma berie nikdy ma nenecháva samého.   Milý darcovia ak môžte pomôžte mi  s dokúpením plienok , antidekubičného madraca, vitamínov , masážných krémov..vopred vám všetkým srdečne dakujem.

Zdravie pre môjho syna ERIKA.6. júl 2023

Milý darcovia obraciam sa na vás  s prosbou o pomoc pre syna Erika , ktorý ma DMO. V  najbližšom čase sa chystáme  na pobyt ,ktorý nie je hradený ZP a kde sa liečia  dýchacie cesty a navštívime aj solnú jaskyňu v Rumunsku  , kde stávime niekolko dní  táto jaskyňa pomáha k  uzdraveniu po Covide , ktorý  ERIK prekonal .  Vopred vám všetkým dakujeme za pomoc .

Zdravie pre môjho syna ERIKA.5. jún 2023

Dobrý deň milý darcovia  obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre môjho syna Erika , ktorý má niekolko diagnoz okrem DMO . Stále sme nevyzbierali na špeciálny invalidný vozík , ktorý nám  treba v najbližšej dobe doplatiť a čaká ho súrna stomatologická chirurgická operácia v KE. Každý mesiac dokupujem plienky , ktoré mu na predpis nevystačia , vitamíny , masážne krémy  a pod. Vopred vám všetkým srdečne dakujeme , ktorí Erikovi pomáhate.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?