Menu

Zabezpečme terapie pre dcéru matky, ktorá sa sama stará o svoje dve deti

Trvanie výzvy: 19. mája 2023 - 10. novembra 2023

Cieľ výzvy

Terapie pre dcéru, základné potreby, lieky,zaplatenie časti nájmu,potraviny

Príbeh

Zabezpečme terapie pre dcéru matky, ktorá sa sama stará o svoje dve deti

Pani Kristína sa sama stará o svoje dve deti. 5-ročného syna, ktorý navštevuje škôlku a staršiu dcéru, ktorá má viacero zdravotných problémov. Kristína by potrebovala pomoc s platením nájmu a financovaním terapií pre jej dcérku.

Milí darcovia

Minulý rok som vás na tomto portáli žiadala o finančnú pomoc. Keďže sa moja výzva nenaplnila,znovu vás prosím o pomoc.

Mám 5 ročného syna, ktorý chodí do škôlky,kde každý mesiac platím za stravu a za škôlku min. 90 €. Moja dcéra je psychicky chorá, trpí depresiami, úzkosťami, má ADD, sociálnu fóbiu a hraničnú poruchu osobnosti. Pred dvomi rokmi bola hospitalizovaná na psychiatrickej klinike, čo jej ešte zhoršilo stav. Predtým síce mala samovražedné myšlienky,ale nerezala sa , začala sa samopoškodzovať až keď prišla odtiaľ. Minulý rok som kvôli jej psychickým stavom nemohla pracovať, pretože sa trib krát pokúsila o samovraždu,bola aj hospitalizovaná. Musela som byť pri nej 24 hodín denne. 

Musel mi finančne pomáhať môj otec , ktorý mi doplácal na nájom a robil na občas nakúpi. 

Bývame v podnájme,kde platíme vysoký nájom. Ja som sa síce zamestnala tento rok v marci ale mám len minimálnu mzdu , zarábam presne 678€ v hrubom,musia mi k platu ešte doplácať pár euro aby to vyšlo do minimálnej mzdy.

Za rok mojej predchádzajúcej výzvy som vyzbierala 1508 euro čo pokrylo len časť mojich výdavkov. Bohužiaľ sa moja výzva nenaplnila ani z polovice. Ale aj tak som vďačná aj za to , čo sa vyzbieralo.

Dcéra má len mňa,otca nikdy nevidela, keďže som od neho odišla keď som bola v siedmom mesiaci tehotenstva s mojou dcérou. Nemá žiadnych kamarátov, keďže je mulatka a ako viete, niektorí ľudia na Slovensko majú problém s ľuďmi, ktorí sú inej farby pleti. 

Na základnej škole ju deti 5 rokov kvôli rase šikanovali, kvôli čomu začala mať neskôr psychické problémy. Už na základnej škole navštevovala školského psychológa. 

Preto vás milí darcovia, veľmi pekne prosím o finančnú pomoc,aby som mohla zaplatiť časť nájmu z vyzbieraných darov, kupovať pre dcéru lieky, platiť jej terapie,a aby sme mohli žiť ako ostatní ľudia.

Veľmi pekne vám vopred ďakujem za pomoc pri naplnení mojej výzvy. 

Aktualizácie

Prosím o pomoc6. nov 2023

Milí darcovia

Nakoľko nepoužívam sociálne siete a naplniť moju výzvu je tak ťažšie ,veľmi pekne vás týmto spôsobom prosím o pomoc pri jej naplnení . 

Ďakujem z celého srdca vám ,ktorí ste už pomohli a aj vám ,ktorí chcete pomôcť .

Prosím o pomoc9. okt 2023

Milí darcovia

Veľmi pekne vás prosím o pomoc pri naplnení mojej výzvy 

Za každé euro vopred ďakujem 

Prosím, pomôžte5. sep 2023

Milí darcovia

Veľmi pekne vás prosím o pomoc pri naplnení mojej výzvy.

Momentálne som nezamestnaná, som sama s dvomi deťmi. Dcéra má vážne psychické problémy, potrebuje terapie. Syn chodí do škôlky, ktorú musím tiež platiť sama. Bývame v podnájme, kde platíme vysoký nájom. Zatiaľ nám pomáhal finančne môj otec, no už nemôže.

Ešte raz vás veľmi pekne prosím o pomoc.

Veľmi pekne vám ďakujem za každé vyzbierané euro.

Prosím, prosím, pomôžte 19. júl 2023

Milí darcovia.

Veľmi pekne vás prosím o pomoc pri naplnení mojej výzvy.

Momentálne som nezamestnaná,musela som skončiť v práci kvôli mojím zdravotným problémom s chrbticou a s nohami. Môj syn chodí do škôlky,ale posledné mesiace je každý druhý týždeň chorý. Má oslabenú imunitu. Na lieky pre syna a pre dcéru dám mesačne aj 80€.

Bývame v prenájme a nestíhame ho platiť, pretože máme aj iné veľké výdavky. Musí nám pomáhať môj otec, ktorý tých peniažkov nemá veľa keďže je na dôchodku.

Ako som už písala v príbehu, mám aj psychicky chorú dcéru, ktorá okrem liekov každý mesiac potrebuje aj psychoterapie, keďže trpí hraničnou poruchou osobnosti, má úzkosti, silné depresie,insomniu,ADD a pod. Samoposkodzuje sa,niekedy je z ničoho nič smutná a vraví,že nechce byť na tomto svete.

Niekedy nemáme ani na chlieb. Ako sa rodina dozvedela,že moja dcéra je psychicky chorá,odvtedy so mnou prerušila kontakty,zostal nám len môj otec.

Som zúfalá ??


Veľmi pekne vás prosím o finančné dary, každé euro pomôže.


Veľmi pekne vám vopred ďakujeme ??

Pomôžte samoživiteľke a jej chorej dcére 17. jún 2023

Milí darcovia

Veľmi pekne vás prosím o pomoc naplniť moju výzvu. Minulý rok som prosila o finančnú pomoc,ale moja výzva sa ani z časti nenaplnila. Aj keď ďakujem aj za vyzbieraných 1508€, ktoré som použila na dcérine lieky a na časť dlžôb,, ktoré som spomínala v predchádzajúcej výzve. Preto vás, milí darcovia ešte raz prosím za finančnú pomoc a za pomoc napĺňať moju výzvu. 

Som sama s dvomi deťmi,nezarábam ani minimálnu mzdu, zamestnávateľ musí do minimálnej mzdy ešte doplácať. 

Môj plat je 530 € v čistom, čo mi nestačí ani na zaplatenie nájmu,kde bývam s deťmi. Z výplaty musím platiť synovu škôlku mesačne min. 90€ . Dcéra musí chodiť na terapie,kde sa platí 40 € za jedno sedenie. Berie 4 druhy liekov. Jej psychický stav je rovnaký. Má samovražedné myšlienky, stále vraví,že je smutná, má depresie, každý mesiac chodíme k psychiatričke. Stále jej nastavujú liečbu,lebo jej stav nereaguje na lieky. Berie tri tabletky na spanie,aj tak zaspí až po štyroch hodinách po ich užití.

Nemáme ani na celý nájom po zaplatení všetkých výdavkov.

Preto vás, milí darcovia ešte raz prosím o pomoc pri naplnení mojej výzvy.

Bez vás to nezvládneme.

Veľmi pekne ďakujem,prajem vám veľa úspechov v živote a šťastia,zdravia


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?