Menu

Zabezpečme základné životné potreby pre Timeu

Trvanie výzvy: 19. mája 2023 - 1. marca 2024

Cieľ výzvy

Zabezpečenie základných životných potrieb, nájom.

Autor výzvy

Príbeh

Zabezpečme základné životné potreby pre Timeu

Pani Timea trpí depresívnou poruchou a úzkostnými stavmi. Kvôli týmto diagnózam je práce neschopná a neostáva jej dostatok financií na zaplatenie všetkých účtov a zakúpenie základných životných potrieb. Pomôžme pani Timei žiť dôstojným životom.

Dobrý deň. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. Nemám bohužiaľ rodinu ani nikoho v svojom okolí, kto by mi mohol pomôcť. Som momentálne PN z dôvodu depresívnej poruchy a stavom úzkosti. Prišla som o prácu. Momentálne mi hrozí, že z PNky, ktorá mi príde nepokryjem bohužiaľ výdavky na bývanie a na život. Naozaj nemám koho iného o pomoc poprosiť ako dobrých ľudí. Snažím sa samozrejme za pomoci lekárov svoj stav stabilizovať, užívam lieky a snažím sa aby mi bolo lepšie ale bojím sa, čo sa stane keď na ďalší mesiac nebudem mať prostriedky na to aby som si zabezpečila aspoň bývanie. Prosím Vás o pomoc v tejto situácií, aby som ju zvládla živá so strechou nad hlavou a mohla sa postaviť znova na nohy. Ďakujem vám. 

Aktualizácie

Ďakujem 3. dec 2023

Dobrý deň.. priložila by som sem aj poslednú lekársku správu ale bohužiaľ sa to nedá. Mám teda po kontrole, pán doktor hovorí že môj stav je už chronický. V správe od lekára mám odporúčané naďalej psychoterapeutické vedenie a samozrejme aj lieky. Necítim sa veľmi dobre..koniec roka a Vianoce pre mňa sú vždy najťažšie...ale verím,že to zvládnem..Ďakujem veľmi pekne za poslednú poskytnutú pomoc a prajem Vám všetkým veľa zdravia a šťastia a nech sa Vám vráti všetko dobré stonásobne. 

Aktuálne 16. okt 2023

Ďakujem za ďalšiu pomoc. Peniaze som využila na nákup potravín a drogérie..veľmi mi to pomohlo. Aktuálne čakám na vyšetrenie, ktoré budem mať v novembri a budem riešiť s lekármi pokračovanie v sedeniach aj v ďalšom roku. 

Vďaka 26. sep 2023

Dobrý deň. Chcem sa ešte raz veľmi poďakovať každému kto mi pomohol. Veľmi si vašu pomoc vážim. Pomohlo mi to doplatiť veci a účty a zostalo mi niečo málo aby som si zaobstarala aj nejaké potraviny. Ešte sa necítim dobre ale blíži sa obdobie kedy budem nútená si nájsť niečo pretože mi už nebude chodiť pnka a musím sa nejak postaviť na nohy. Ďakujem, že mi pritom pomáhate. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?