Menu

Ukončená výzva - Dôstojný život pre matku so synom

Trvanie výzvy: 16. júna 2023 - 30. novembra 2023

Cieľ výzvy

Cieľom tejto výzvy je v prvom rade zaplatiť nedoplatok na nájomnom, poplatky spojené s bývaním, mobilné operátory a wifi rooter, potom financovanie synovho vodičského a nakoniec výdavky na cestovanie po lekároch a na lieky, na ktoré momentálne nemám financie

Autor výzvy

Príbeh

Ukončená výzva - Dôstojný život pre matku so synom

Predstavím sa vám, som ŤZP invalidná dôchodkyňa so synom, ktorý potrebuje doštudovať. Vďaka dcére sme sa ocitli na pokraji chudoby, môj príjem nám nepostačuje na všetky výdavky spojené s bývaním a cestovaním syna do školy a mňa na vyšetrenia, preto prosím ľudí, ktorým záleží na druhých, aby nám pomohli.

Môj príbeh začína už dávnejšie, ale vyvrcholil konkrétne dňa 26.4., keď moja dcéra doslova zmizla a na mňa nechala platiť nájom a všetky poplatky s tým spojené, čo činí skoro 500€ Môj príjem so synom je 389€, takže keby si syn nenašiel aspoň občasné brigády, tak nemáme ani na poplatky spojené s bývaním a cestovaním syna do školy, ale tento mesiac nemôže ísť na žiadnu brigádu, lebo sa potrebuje učiť aby, si uzavrel známky. Keď dcéra zmizla, tak mi odkázala že mi praje, aby som ostala bezdomovec, preto viem, že to plánovala už dlhšie. Ja mám vážne zdravotné problémy, kvôli ktorým sa nemôžem zamestnať, som síce len čiastočne invalidná ale mám problémy s únikom moču a aj stolice a problémy s chrbticou a so žalúdkom, takže si nemôžem zvýšiť príjem tým, že pôjdem do práce. Syn sa síce vyučil ako automechanik, ale svoj odbor nemôže vykonávať - prácu ako automechanik, pretože nemá vodičské oprávnenie skupiny B, ktoré každý autoservis vyžaduje, aby ho mal. Preto prosím dobrých ľudí, ktorým záleží na druhých, aby nám pomohli dôstojne žiť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?