Menu

Pomôžme babke a jej vnúčikom žiť dôstojným životom

Trvanie výzvy: 20. júla 2023 - 31. decembra 2023

Cieľ výzvy

Na podnajom,obedy,oblecenie na zakladne potreby pre lepsi zivot

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme babke a jej vnúčikom žiť dôstojným životom

Pani Eva túži po tom, aby mohla pomôcť svojej dcére a jej dvom vnukom, ktorí žijú v podnájme. Obaja jej vnúčikovia navštevujú špeciálne zariadenia, ktoré sa nachádzajú niekoľko kilometrov od ich bydliska. Jej dcéra má problém zamestnať sa kvôli diagnózam jej synov. Pomôžme im s úhradou nájmu a ďalšími potrebami pre jej vnukov.

Dobrý deň, neviem, ako začať. Mam dvoch úžasných, vnúčikov- sú obidvaja výnimočný navštevujú. Špeciálne zariadenia, ktoré je niekoľko km od ich bývania. Dcéra býva v podnájme, čo je tiež veľký problém nakoľko aj PHM je veľká položka mesačne. Ja sa jej snažím pomôcť, ako viem, ale z minimálneho dôchodku veľa sa toho nedá. Nevie sa zamestnať od dvoch malých detičiek aj keď sa snaží aspoň na polovičný úväzok alebo sem tam na nejakú brigádu Otec deti sa žiaľ zachoval k nim veľmi zle. Dokonca zistila, že je silný hráč automatov.Dcére a žiaľ aj svojim synom (mojim vnúčikom) ukradol posledne peniažky, čo si dcéra našetrila pre detičky z rôznych brigád a, čo chlapci po dostávali na sviatky či od zubkovej vily :)

Zobral im úplne všetko, žiaľ bola nútená si pozícia peniaze na podnájom, aby ich nevyhodili na ulicu, na koľko neplatil niekoľko mesiacov podnájom. Dcéra sa snaží nájsť prácu, ale pri zdravotnom stave deti je to veľmi ťažké, je na predlzenom rodičovskom príspevku, z čoho sa nedá vyžiť s dvoma malými drobcami. Dokonca nabúral jej auto, kde vinník ušiel a nemá na opravu auta bez čoho je úplne nemožné nosiť chlapcov do školy a škôlky.Je zadlzna aj na obedoch pre deti v škole a škôlke. Nakoľko, otec jej detí nedáva ani cent a dokonca nechce vrátiť, ani to, čo ukradol im. Je naozaj zúfalá a bezradná. Snaží sa začať odznova bez neho a, ale už sa bojí, že bez pomoci to nezvládne, často myslí aj na to, že si ublíži a ja, ako jej mama už sa nedokážem len prizerať na celú situáciu tak skúšam, aj touto cestou im pomôcť, kým sa nepostavia na vlastne nohy.Dcérka je naozaj úžasná mamina robí všetko pre svoje deti, ale žiaľ ich otec im len hádže polena pod nohy a stiahol ich na úplne dno.
Ďakujem vám za každú pomoc, ktorú veľmi potrebujú.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?