Menu

Zabezpečme liečbu kmeňovými bunkami pre Dianu

Trvanie výzvy: 13. júla 2023 - 31. decembra 2023

Cieľ výzvy

liečba kmeňovými bunkami

Autor výzvy

Príbeh

Zabezpečme liečbu kmeňovými bunkami pre Dianu

Diana je zdravotná sestra a pedagogická asistentka, ktorá vo voľnom čase veľmi rada tancuje. Žiaľ, musí chodiť už s barlami kvôli jej diagnóze-skleróze multiplex. Najviac by jej pomohla liečba kmeňovými bunkami, ktorá je však finančne veľmi náročná. Pomôžme Diane s financovaním liečby.

Ahoj,

volám sa Diana a mám sklerózou multiplex. Môj stav sa začal veľmi zhoršovať. V januári 2023 mi boli vysadené lieky, pretože som mala podstúpiť transplantáciu kmeňových buniek ale termín sa dodnes posúva. Posledne som dostala čas možno október možno november. Som zdravotná sestra a pedagogická asistentka, áno mám dve zamestnania. Snažím sa. Rada tancujeme ale uz chodím s barlami. Viac nevládzem. Prechodne dostávam infuzne kortikoidy ale uz to nestačí. Potrebujem transplantáciu kmeňových buniek. Potrebujem finančnú pomoc pre tuto nákladnú liečbu v zahraničí.

Hi,

   My name is Diana and I have multiple sclerosis. My condition began to deteriorate greatly. In January 2023, I was taken off meds because I was supposed to have a stem cell transplant, but the date has been moved to today. The last time I had time was maybe October or November. I am a nurse and a teaching assistant, yes I have two jobs. I know myself. I love to dance, but I already walk on crutches. I can't take it anymore. I am temporarily receiving corticoids intravenously, but it is no longer enough. I need a stem cell transplant. I need financial help for this expensive treatment abroad.

Aktualizácie

Termín HSCT v Ostrave!15. aug 2023

Včera som bola v Ostrave vo fakultnej nemocnici, dohodnúť sa o vhodnosti podstúpení liečby imunoablatívnou chemoterapiou s transplantáciou kmeňových buniek alebo skrátene HSCT.(samoplatca)


!!! Od pondelka začínam s HSCT v Ostrave !!!



Telefonát z CR - hematoonkologia11. aug 2023

Telefonát z Českej republiky! Budúci týždeň idem na odber krvi a hemato-onkológiu. 

konzultácia v zahraničí10. aug 2023

Júl 2023

Na Slovensku aj v CR mi bola liečba, transplantácia kmeňových buniek HSCT, plne indikovaná. SR v súčasnosti nevie zabezpečiť potrebný termín vzhľadom k môjmu zdravotnému stavu pretože hrozí riziko z omeškania. SR odporúča absolvovať liečbu v CR.

August 2023

Čakám na telefonát z CR pre termín odberov. 

Ďalšie informácie

Facebook
Diana Necpalová

Web
@deeanarte

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?