Menu

Pomôžme Karolíne v boji so schizofréniou

Trvanie výzvy: 20. júla 2023 - 20. júla 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Základné životné potreby

Príbeh

Pomôžme Karolíne v boji so schizofréniou

25-ročná Karolína žila plnohodnotným životom. Žiaľ, jedného dňa jej bola diagnostikovaná schizofrénia, kvôli ktorej musela byť hospitalizovaná v nemocnici a neustále musí navštevovať lekárov. Momentálne nemôže pracovať a nemá dostatok financií na živobytie. Pomôžme jej žiť dôstojnejším životom.

Volám sa Kaja. Mám 25. Pred dvoma rokmi sa môj život zmenil o 180• - diagnóza schizofrenia. Dve hospitalizácie na psychiatrii a domáca liečba. 

S schyzofreniou bojujem už skoro dva roky. 

Podľa lekárov som statočná. Totiž Dávajú mi nádej na uzdravenie. 

Nevedia určiť z čoho to mám, nepoužívala som omamné látky ani v rodine to nemáme. Bola som aj na vyšetreniach mozgu kde nič nepreukázali snímky RTG. Lekári mi včera vysadili injekciu a navrhli domácu liečbu iba tabletkami. Nemám na docestovanie k lekárom. 

Žijem z 188€ na mesiac. Bývam u rodičov, ktorí natom tiež nie sú najlepšie. Teda pomoc od nich žiadať nemôžem. Som rada že ma ubytuju za 100€ mesačne. 

Nevychádza mi na jedlo, oblečenie, docestovanie k lekárom, a drogériu, pausal. Teda na základné potreby. 

Pred chorobou som pracovala v amazone atď. Bola som hrdá  emancipovana žena. Všetko som si zabezpecovala sama. Teraz som odkázaná na druhých s tým že nemôžem pracovať kvôli chorobe ktorú mám. 

Bližší popis: Nedá sa mi koncentrovať pri činnostiach kvôli auditiivnim a vizualnim bludom. (Vidím ducha, a počujem hlas zabijem ťa ktorá nepochádza z mojej hlavy ale je to akoby teleportacia hlasu). 

Touto výzvou chcem poprosiť ľudí ktorí mi vedia pomôcť aby mi pomohli kým sa môj zdravotný stav nezlepší. 

Vopred ďakujem za každú pomoc. 

Aktualizácie

Milí darcovia25. mar 2024

Milí darcovia, ďakujem za vašu podporu, obzvlášť sa chcem poďakovať za tých darcov, ktorí mi prispeli na moju výzvu nie raz. Nepoznám vás, ale aspoň takto vám chcem poďakovať. Ďakujem 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?