Menu

Pomôžme pani Simone a jej deťom

Trvanie výzvy: 5. augusta 2023 - 5. augusta 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Vyzbierané prostriedky budú využité na kúpu potravín , drogérie , ošatenia a na poplatky spojené so školou a škôlkou kúpu liekov.

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme pani Simone a jej deťom

Pani Simona sa sama stará o svojich päť detí. Najmladšie z nich má viacero zdravotných problémov, kvôli ktorým bol viackrát hospitalizovaný a musí navštevovať mnoho lekárov. Simona sa preto nemôže zamestnať. Pomôžme im s financovaním základných životných potrieb.

Dobrý deň , milý darcovia volám sa Simona som matka samoživiteľka ktorá sa stará o päť detí štyri sú zdravé najmladší je chorí.Touto cestou sa obraciam opäť navas darcovia s prosbou o vašu pomoc .Tentokrát prosím o pomoc pre mojho 3 ročného synčeka ktorému bola pred mesiacom zistená diagnóza:Fokalna ,parcialna symptomaticka epilepsia a epileptický syndróm s komplexnými fokalnymi záchvatmi.V decembri minulého roka ho vzala záchranka kvôli záchvatu a poruche vedomia.Boli sme hospitalizovaný na deckom oddelený v správe mal určené všemožne diagnózy od epilepsie ,psychickú labilnost po črevnú parazitozu .Dostal lieky prepustili nás bez potvrdenej diagnózy.Na prvom vyšetrení EEG mu záznam nevykazoval známky epilepsie .10.5.2023 syn dostal ďalší záchvat s kŕčmi celého tela a poruchou vedomia volali sme opäť záchrannú službu scenár bol ten istý detské oddelenie samozrejme podržali si nás tam tri dni prepustený sme boli opäť bez diagnózy.16.5.2023 syn dostal tretí záchvat pri ktorom bol priebeh horší veľmi dlho sa preberal s bezvedomia opäť sme záchrannou službou boli prevezený na detské oddelenie kde mu tentokrát spravili CT mozgu v úplnej narkoze kde výsledok bol negatívny a diagnózy všelijaké možné už som bola zúfalá skúsili sme zmeniť pani neuroLogicku či sa dozvieme konečnú diagnózu pri vyšetrení EEG jej záznam vykazoval známky epilepsie na ľavej strane mozgu dohodli sme termín magnetickej rezonancie na ktorú sme objednaný na 5.9.2023 ktoré mu bude robené v úplnej narkoze pani doktorka mu hneď nasadila dvoje lieky pre potlacanie záchvatov tak sa zatiaľ držíme akurat prestal poriadne jesť , pridružili sa problémy psychické, a problémy so spánkom ale snažíme sa to zvládať preto sa obraciam milý darcovia s prosbou o pomoc  navas aby ste nám uľahčili trocha moju finančnú situáciu .Môj prijem momentálne je 597€ s náhradným výživným na dve deti , rodinné prídavky , sirotský dôchodok čo berie dcéra, vyzivne ktoré mi bývalý partner platí na ďalšie dve deti vo výške 100€ k rukám .Z toho na účet posielam poplatky vo výške 180-190€ 150 € prispievam  svojej mame na domácnosť keďže bývam s deťmi prinej v podnájme.zvysok hradim stravu, ošatenie , drogériu, lieky , deťom školské potreby, poplatky v škole a v škôlke .zvysok mi ostáva na nečakané výdavky niekedy na stravu minieme viac ako inokedy alebo poplatky .V septembri najstarší syn nastupuje na strednú školu kde budem potrebovať viac financií pre deti do školy a škôlky ako inokedy a sama to nebudem mať ako finančné zvládnuť preto vás prosím milý darcovia pomôžte mi preklenúť toto hektické obdobie bola by som vám všetkým veľmi vďačná ak by sa nám podarilo vyzbierať nejaké finančné dary aby deti po nástupe do školy malý všetko čo potrebujú a nemuseli sa hanbiť .Veľká vďaka darcovia aj tým ktorých by náš príbeh oslovil aj tým ktorý si náš príbeh hoci len prečítajú ďakujeme s pozdravom Simona.

Aktualizácie

Prosba o pomoc23. apr 2024

Milí darcovia, píšem opäť sprosbou o pomoc. Ide o môjho syna Oliverka. Oliver má viacero diagnóz, od epilepsie po psychické problémy. Niekedy je to s ním ťažké zvládať, ostatné deti,  jeho a domácnosť, ale dá sa to. Pred nedávnom sa malý začal sťažovať na bolesť nožičiek a skrúca mu rúčky, tak s tým musíme ísť na vyšetrenie. Oliver má ako som písala aj problémy so spánkom ci psychické a problém s jedením. Má problém zapadnúť medzi ostatné deti, tým že je dosť agresívny, má výbuchy hnevu, ale to je následok epilepsie, že mu v mozgu nastávajú isté zmeny. Pri poslednej kontrole, ktorú mal 20.2.2024 mu pani neurologička zistila ďalšiu diagnózu, presnejšie poruchu, a to akinetickú poruchu správania ADHD. To znamená, že malý je hyperaktívny, nedokáže dlhšie obsedieť na jednom mieste a potrebuje viac pozornosti. Ale prečo píšem, milí darcovia, chcela by som sa zamestnať aspoň na 4 hodiny denne, aby som si zlepšila finančnú situáciu, ale momentálne to nie je možné, malého mi do škôlky vezmú od septembra. Momentálne som mala dosť výdavkov pre deti na lieky, obuv, ošatenie, preto sa obraciam milí darcovia na vás s prosbou o vašu pomoc, pomôcť mi tých pár mesiacov finančne si prilepšiť a dať deťom každý deň, čo potrebujú. Veľké ďakujem všetkým, ktorí nám budú chcieť pomôcť, s pozdravom Simona

Poďakovanie a prosba.21. mar 2024

Milí darcovia chcem vám veľmi pekne poďakovať za zaslané finančné dary a zaroveň poprosiť ak by sa našiel niekto kto by nám rád ešte prispel bola by som rada veľmi by nám to pomohlo keďže sa blíži veľká noc ďakujem krásne všetkým darcom a prajeme vám veselú velkú noc.

Prosba o pomoc23. feb 2024

Milí darcovia, opäť prosim o pomoc so základnými potrebami, už vyše dvoch mesiacov mám stále choré deti, za tie dva mesiace som mala veľké výdavky na lieky, najmladší syn bol včera na kontrole u neurologičky a tá mu zistila hyperkinetickú poruchu správania v skratke (ADHD), takže sa nám pridružil ďalší zdravotný problém. Momentálne moja finančná situácia je mizivá, preto sa obraciam na vás, milí darcovia, bola by som rada, ak by sa našiel niekto, kto by nám rád pomohol. Za každý dar budem vďačná, ďakujem.

Poďakovanie25. jan 2024

Dobrý deň, milí darcovia, chcela by som sa opäť poďakovať veľmi pekne každému jednému z vás za každý odoslaný dar, som vám veľmi vďačná, veľmi ste mi svojimi darmi pomohli, budem veľmi rada a vďačná, ak by ste našu výzvu podporili aj naďalej, aby sa naša finančná situácia zlepšila, ďakujem veľmi pekne.

Poďakovanie22. dec 2023

Milí darcovia ,chcem sa opëť poďakovat všetkym ktorý nám poslali každé jedno euro a som rada že vďaka vám  si deti môžu nájsť nejaký ten darček pod stromčekom veľké ďakujem a štastne a veselé Vianoce všetkým darcom .

Poďakovanie22. nov 2023

Ďakujem krásne všetkým darcom za každé jedno poslane euro a verím že sa nájde ešte niekto kto nám pomôže si finančné prilepšiť cez Vianoce aby si deti mohli nájsť pod stromčekom nejaký ten darček veľká vďaka všetkým darcom.

Prosba23. okt 2023

Milí darcovia, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc, keďže sa blížia Vianoce, tak vás chcem veľmi pekne poprosiť o vašu podporu, aby sme mali v čase Vianoc také sviatky ako každý iný. Bola by som každému jednému z vás veľmi vďačná.

Poďakovanie22. sep 2023

Milí darcovia, chcem vám zo srdca veľmi pekne poďakovať za vaše dary pre mňa a moje deti. Každému, kto bol ochotný prispieť čo i len jedným eurom a verím, že sa ešte niekto z vás nájde, kto si bude chcieť prečítať náš príbeh a zo srdca nám pomôcť. Za vašu pomoc budem aj naďalej veľmi vďačná. Bez vás by som deťom cez školský rok nemohla zaplatiť, či nakúpiť čo všetko potrebujú, ešte raz veľmi pekne dakujem.

Prosba o pomoc pre moje deti23. aug 2023

Milí darcovia veľmi pekne vás prosím o pomoc so základnými životnými potrebami ako sú potraviny , drogéria , pomôcky do školy pre deti obuv a oblečenie pomôžte mi deťom zabezpečiť to čo potrebujú pri nástupe do školy sama im to momentálne nemám ako všetko zabezpečiť preto sa obraciam s prosbou navas darcovia za každé poslané euro či pomoc vám budem veľmi vďačná ďakujem všetkým .

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?