Menu

Mamička s tromi dcérkami ušla od partnera a potrebuje finančnú pomoc

Trvanie výzvy: 10. augusta 2023 - 10. augusta 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Zabezpečiť základné potreby pre 4 ženy v domácnosti a prežitie. Finančnú pomoc by som využila na potraviny, nájom, školské potreby, MHD karty, výlet pre baby a aj na lieky a liečbu.

Príbeh

Mamička s tromi dcérkami ušla od partnera a potrebuje finančnú pomoc

Pani Marcela sa sama stará o svoje tri dcéry. Okolnosti ju donútili od svojho partnera utiecť. Najskôr bývala v krízovom centre, teraz však žijú v podnájme. Marcela kvôli zdravotným problémom nemôže pracovať, a preto potrebuje pomoc s úhradou nájmu a kúpou základných životných potrieb.

Otec detí bol alkoholik, ktorý nás psychicky týral. Dievčatá majú, aj budú mať následky do konca života. Bývali sme v krízovom centre, ale dievčatám to nepomáhalo, tak sme sa presťahovali do dvojizbového bytu, aby mali pokoj. Keďže všetky peniaze dávam na nájom, aby sme mohli mať svoj pokoj nemôžem dievčatám urobiť žiaden menší výlet. Nemám niekedy peniaze ani na jedlo, hygienu, či potreby do školy, alebo moje lieky. Nemôžem pracovať zo zdravotných dôvodov, ale snažím sa vybaviť invalidný dôchodok. Mám veľmi nízky príjem a len tak-tak vyžijeme. Preto prosíme dobrých ľudí, aby nám pomohli. Každé euro sa zíde.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?