Menu

Prosím o pomoc so zabezpečením životných potrieb pre moje 4 deti

Trvanie výzvy: 22. septembra 2023 - 21. novembra 2023

Cieľ výzvy

Pomôžte rodine zo zvýšenými výdavkami, peniaze použijem na stravu pre deti, oblečenie, živobytie, na nájom, lieky, a aby sa mohli začleniť do kolektívu s inými deťmi

Autor výzvy

Príbeh

Prosím o pomoc so zabezpečením životných potrieb pre moje 4 deti

Lucia prosí o pomoc pre svoje 4 deti. Najstarší syn a dve dcéry majú viaceré problémy, ktoré ich ovplyvňujú najmä pri učení sa v škole. Platia vyšší nájom, čo je pre rodinu spolu so zabezpečením základných potrieb pre 4 deti dosť finančne náročné. Pomôžme Lucii zabezpečiť svoju rodinu.

Dobrý deň som matka 4 deti vo veku 9, 6, 5  a 1 rok. Keď som bola tehotná s najstarším synom v treťom mesiaci mi diagnostikovali toxoplazmózu pani doktorka ma nútila, aby som išla na potrat, že syn bude mať veľa postihnutí, vymenovala mi, že bude mať raštep chrbtice, bude hluchý, slepý, naštastie nedala som sa presvedčit, syn sa narodil bez diagnóz, ktoré mi pani doktorka povedala. Bohužial syn sa pri pôrode 2 krát obtočil okolo krku pupočnikovou šnúrou. Teraz keď je syn starší, začali sa mu v škole prejavovať problémy s písaním a čítaním. Psychológ potvrdil, že má diagnózy dysgrafiu, dysortografia a dyslexia, tak aj učenie so synom je veľmi náročné. Obidve moje dcéry majú poruchy správania, ich výchova je veľmi tažká, staršia z nich ide do prvého ročníka a mladšia do škôlky. Najstaršie 3 deti mám z prvého manželstva, keď si pýtam peniaze od ich oca na niečo čo treba vyplatiť v škole alebo v školke, tak sa dočkám len odpovede, že on nemá, a že sa mám ja postarať. Momentálne bývame v prenájme, za ktorý platím 450€ mesačne. Len susedia sa sťažujú na dcéry, že kričia, nedajú si vysvetliť akú majú diagnózu, že sú to deti s poruchou správania a nedajú si povedať. S najmladším synom som na rodičovskej dovolenke. Peniaze využijem pre deti, aby sa mali lepšie. Čoskoro začne nový školský rok a budem mať zvyšené výdavky s deťmi. Synovi by pomohol na výučbu notebook, aby mal motiváciu sa viac snažit. Dcéram aj synovi boli doporučené mimočasové aktivity, ktoré si nemožem dovoliť z môjho mesačneho príjmu. Vopred ďakujem dobrým ľudom, ktorí nám pomôžu.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?