Menu

Pomoc mojej mamke v zákernej chorobe a so zabezpečením chodu domácnosti

Trvanie výzvy: 18. októbra 2023 - 18. októbra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Peniažky, ktoré sa podarí vyzbierať, by som chcela použiť na kúpu liekov, na zaplatenie výdavkov- jedlo, škola, nájomné, bojím sa, že skončíme na ulici :(

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc mojej mamke v zákernej chorobe a so zabezpečením chodu domácnosti

Toto je moja mamka, má 37 rokov a už 7 rokov bojuje s rakovinou. Žijem ešte s bratom a finančne nám pomáhala babka, ktorá ale ochorela a sama je odkázaná na pomoc. Žiaľ to už finančne nezvládame, preto Vás prosíme o pomoc pri zabezpečení potrebných liekov a chodu domácnosti.

Ahojte volám sa Miška, mám 18 rokov a na fotke je naša mamka. Má 37 rokov je po operácii a bojuje už 7 rokov s rakovinou. Je to veľmi ťažké. Momentálne som jej asistentka, pomáham jej so základnými potrebami, ktoré už nevie vykonávať. Mám aj brata má 14 rokov žije s nami. Otec sa už o nás nezaujíma, nakoľko nezvláda,l že má mamka rakovinu, čo má tiež veľmi trápi. Už vyše 2 rokov nám finančné pomáha babka, ale tentokrát ochorela na srdiečko a sama je odkázaná na pomoc. Ja som študentka a sama to už nezvládam, aspoň finančne, už nie. Preto prosím dobrých ľudí o pomoc, aby som vedela zaplatiť lieky, liečbu, jedlo pre mamku, brata a aj pre babičku. Mám to veľmi ťažké a už nevládzem. Áno, viem, že veľa ľudí potrebuje pomoc, áno, ale zdravie je to jediné, čo máte a ja mám strach o mamku, že zomrie iba preto, že som sa nijak nesnažila jej pomôcť. Ja vám veľmi pekne ďakujem za čas, ktorý ste strávili čítaním týchto riadkov, a aj keď sa mi nepodarí získať finančnú pomoc, aj tak Vám ďakujem a želám, aby ste boli zdraví a trávili čas so svojou rodinou, lebo je to to najvzácnejšie čo máme. 



Aktualizácie

Moja mamina je bojovníčka 2. mar 2024

Pre každého je to silná fotka ak je to Vaša mamka a mamka je len jedna ona je pre mňa s bračekom všetkým. 

Ďakujeme za každé euro ľuďom s dobrým srdcom 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?