Menu

Podajme pomocnú ruku hendikepovaným deťom

Trvanie výzvy: 31. októbra 2023 - 31. októbra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Finančné prostriedky budú použité na rehabilitačné účely v špecializovaných centrách zameraných na detskú mozgovú obrnu, na kúpu rehabilitačných pomôcok a kúpu potrebných liekov a výživových doplnkov.

Autor výzvy

Príbeh

Podajme pomocnú ruku hendikepovaným deťom

Občianske združenie s názvom Mamy deťom sa zameriava na pomoc hendikepovaným deťom, získavanie finančných prostriedkov na hradenie rehabilitácii a zdravotníckych pomôcok. Pomôžme rodinám skvalitniť život detí s hendikepom.

Vážení známi aj neznámi, priatelia a ľudia, ktorým osud detí nie je ľahostajný.

Videli sme silu Slovákov, ktorí sa spojili nie jedenkrát na pomoc pre tých, ktorí to potrebujú. Spolu sme silnejší! Naše občianske združenie Mamy deťom sme založili pred 5 rokmi s úmyslom podporovania hendikepovaných detí. Našu prácu nájdete na FB a instagrame pod názvom Mamy deťom.

Obraciame sa na Vás s prosbou o pomoc pre deti, ktoré našu pomoc potrebujú.

Oliverko, dvojročný chlapec, o ktorého sa s láskou stará babička trpí od narodenia detskou mozgovou obrnou. Jeho začiatky boli veľmi ťažké ale obetavá babička mu dáva všetku lásku. Oliverko je zverený do výchovy babičky začo má veľký obdiv. Finančná situácia rodiny je veľmi náročná, finančné prostriedky budú použité na rehabilitácie a hygienické pomôcky, ktoré sú potrebné na bežne denné používanie.

Nikolas, mladý teenager, ktorý rozdáva úsmev a radosť všade kam príde. Od narodenia trpí detskou mozgovou obrnou. Napriek všetkému je veľmi šikovný chlapec, ktorý sa nevzdáva. Finančné prostriedky rodina použije na rehabilitáciu v centre Progress, aby raz urobil svoje veľké ktoky aj samostatne.

Veselé šesťročné dievčatko Miška, pravidelne rehabilituje v špecializovaných centrách zameraných na detskú mozgovú obrnu. Vďaka pravidelným rehabilitáciam robí maličké pokroky, ktorými robí radosť svojim rodičom. Rehabilitácie pre detí s týmto ochorenám niesú hradené zdravotnými poisťovňami, preto finančné prostriedky budú použité na ďalšie rahabilitácie.

Všetkých Vás veľmi prosíme o pomoc, poďme si spoločne vysúkať rukávy a pomôžme deťom zaslaním daru. Varíme, že nie všetkým je osud malých bojovníkov ľahostajný. Zdravie našich detí je to najcennejšie čo v živote máme, preto spojme sa pre správnu vec.

S úctou a pokorou Vám neskutočne

Ď A K U J E M E

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?