Menu

Pomoc pre chorú maminu s tromi detičkami

Trvanie výzvy: 26. októbra 2023 - 30. apríla 2024

Cieľ výzvy

Preto veľmi potrebujem pomoc ochotných darcov, aby som vedela všetko riadne utiahnuť ako nájom, potraviny, školské potreby, školské poplatky, hygienu či potrebné oblečenie. A aby sme vedeli z detičkami riadne fungovať pokiaľ sa naša situácia nezlepší.

Príbeh

Pomoc pre chorú maminu s tromi detičkami

Milí darcovia ❤️Rozhodla som sa vás osloviť v mojej neľahkej situácii plnej trápenia ❤️Som mamička troch krásnych a šikovných detičiek, ktoré sú pre mňa všetkým čo v živote mám. Potrebovali by sme preklenúť toto neľahké obdobie, kedy mňa čaká operácia a najmä deťom by som rada zabezpečila všetko potrebné. Ďakujem za každú pomoc.

Práve preto som sa rozhodla napísať výzvu, aby sme sa vďaka vašej štedrosti a úprimným srdciam mohli mať o trošku lepšie a dokázali preklenúť toto obdobie.

Žiaľ momentálne je naša finančná situácia zlá, nestíham všetko pokrývať ako nájom, jedlo, školské potreby, či poplatky v škole. Síce sa snažím pracovať, ale jednoducho z tých peňazí to nevládzem utiahnuť. Do toho všetkého má čaká aj operácia vaječníka, pretože mi žiaľ našli nádor na vaječníku, z toho som tiež veľmi zúfalá a bojím sa, pretože neviem čo bude ďalej. Musí sa zistiť, či ide o zhubný alebo nezhubný nádor, ale to zistia až po operácii kedy nález pôjde na histológiu. Verte mi prosím, že sa veľmi bojím. Blížia sa aj Vianoce a ja neviem ako to bude ešte, chcem byť hlavne zdravá a byť s mojími detičkami. Ale samozrejme by som im chcela veľa vecí dopriať, aby aj oni napriek našim starostiam, sa mohli potešiť a byť šťastné, pretože sú mi veľkou oporou. Po operácii neviem ako to ešte bude, pretože môj príjem rapídne klesne a samozrejme to ovplyvní našu situáciu hlavne finančnú.

Ďakujem, Lenka s detičkami.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?