Menu

Matka s tromi deťmi prosí o pomoc so základnými potrebami na život

Trvanie výzvy: 6. novembra 2023 - 30. apríla 2024

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je zlepšenie našej životnej sitácie a zakúpenie oblečenia pre deti a potravinový nakup a hygienické potreby.

Autor výzvy

Príbeh

Matka s tromi deťmi prosí o pomoc so základnými potrebami na život

Pomôžme Michaele, matke troch detí s bežnými výdavkami na domácnosť. Pomoc by potrebovala aj so zakúpením zimného oblečenia pre deti. Z príjmu, ktorý Michaela má, jej nevystačí na všetky potrebné veci, ktoré sú pre deti nevyhnutné. Každé euro pomôže na uľahčenie nepriaznivej situácie.

Volám sa Michaela a som matkou troch detí. Všetky tri deti mám školopovinné a poberám rodinné prídavky. Cieľom mojej výzvy je zlepšenie našej životnéj situácie. Z prípadnej pomoci by som zakúpila potravinový nákup, hygienické potreby a zimné ošatenie a obuv pre deti, ako sú zimné bundy, tepláky a zimná obuv. Príjem, ktorý mám, vždy delím na výdavky za elektrinu, vodu, či prípadne výdavky na školu. Zo zostatku zakúpim potraviny, ktoré nám ako tak vystačia z mesiaca na mesiac. Hygienu môžem kúpiť len základnú a čo sa týka oblečenia pre mňa a deti, tak to si nemôžem dovoliť takmer vôbec. Túto položku riešim cez známych, alebo dobrých ľudí, ktorí nám toto oblečenie občas podarujú. Ako som spomínala z príjmu môžem zabezpečiť tie najpotrebnejšie záležitosti a preto nemôžem nejaké peniaze ušetriť. Deti už majú celé bundy obnosené a obuv majú ešte z leta. Preto som sa rozhodla poprosiť dobrých ľudí o pomoc. Veľmi by ste nám pomohli uľahčiť našu životnú situáciu. Z prípadnej pomoci by som si zabezpečila aj vianočnú večeru či darčeky pre deti. Všetkým potenciálnym darcom veľmi pekne dakujem. Prajem všetkým veľa šťastia. Michaela.

Aktualizácie

Z celého srdca ďakujem12. feb 2024

Všetkým darcom by som sa chcela poďakovať za finančnú pomoc pre moje deti. Nesmierne si to vážim. Veľké ďakujem aj za moje deti. ĎAKUJEM.

Ďakujem18. jan 2024

V prvom rade by som chcela vsetkym popriat do noveho roka vsetko len to dobre, hlavne zdravie...a vsetkym darcom by som sa chcela podakovat aj za moje deti za financnu pomoc. Moc si to vazime. Este raz velke dakujem. M

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?