Menu

Sebastián s ťažkou parézou prosí o pomoc

Trvanie výzvy: 13. novembra 2023 - 31. marca 2024

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je pomoc s financovaním rehabilitácii a špeciálnych terapií pre Sebastiána aby sa stal čo najviac sebestačným.

Autor výzvy

Príbeh

Sebastián s ťažkou parézou prosí o pomoc

9-ročný Sebastián prešiel cestou plnou výziev od zložitého pôrodu, cez boj s autizmom až po tvrdú skúšku od samotného života. Odchod otca, finančné nestabilné zázemie, náročné rehabilitačné a životné náklady. Nevzdáva sa, ale bojuje.

Sú dni, kedy nevieme čo je potrebné riešiť skôr. Či fyzickú stránku, či tú mentálnu. 

Ťažká paréza brachialneho plexu a vysokofunkčný autizmu. S obidvoma ochoreniami avšak musí Sebastián bojovať každý deň. Veľkou oporou mu je mama Juliana, ktorá nevešia hlavu a bojuje za štastnejšiu a zdravšiu budúcnosť syna. 

Je náročné zvládať tieto dve ochorenia, keď sú na to dvaja rodičia, ale ešte náročnejšie je, keď ostala mamka Juliana na tento boj sama. Otec to vzdal a odišiel. 

Prosím podporte Sebastiána, ak môžte a ukážte im, že stále sú medzi nami ľudia, ktorí sú oporou a veria tiež v silu spoločenstva.

Príspevkom na túto výzvu sa Váš dar zdvojnásobí až do výšky 1000 eur. Pravidlá k tejto spolupráci nájdete na nasledujúcom linku: https://blog.ludialudom.sk/pravidla-grantoveho-programu-nasobime-pomoc/

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?