Menu

Majkina túžba žiť ako zdravé deti

Trvanie výzvy: 13. novembra 2023 - 31. marca 2024

Cieľ výzvy

Podporiť Majku v psychomotorickom vývoji a zabezpečiť jej čo najviac terapií a rehabilitácii v Centre Svetielko

Autor výzvy

Príbeh

Majkina túžba žiť ako zdravé deti

Majka sa narodila v septembri 2020 v 34 týždni. Hneď pri narodení bolo zrejmé, že Downov syndróm ju bude sprevádzať celý život. Avšak Majka od narodenia ukazovala bojovnosť a túžbu žiť.

Hneď po vybratí z inkubátora sme začali cvičiť Vojtovou metódou. Neustále sme hľadali možnosti ako jej pomôcť napredovať nielen po fyzickej, ale aj mentálnej stránke. Navštívli sme dvakrát liečebňu TETIS v Dunajskej Lužnej, kde už videli veľkú zmenu, ale zároveň sme vnímali, že potrebuje intenzívnejšie a častejšie takéto pobyty absolvovať.  

Zapojili sme do denných aktivít aj plávanie v plaveckých jasličkách, pravidelné návštevy hipoterapie, fyzioterapie a logopédie. Majka má slabšiu jemnú motoriku a veľmi by sme chceli rozhýbať jej jazýček. 

Nakoľko sme sa nedávno presťahovali, chceli by sme začať v blízkej budúcnosti navštevovať Centrum Svetielko, ktoré máme najbližšie. 

Má to však jeden pre nás veľmi podstatný háčik, zdravotné poisťovne neuhrádzajú nič z týchto Majke potrebných a prospešných terapií a rehabilitácii. Preto budeme nesmerne vďační, ak nám finančne pomôžete s úhradou tak potrebných služieb pre Majkino napredovanie. 

Vopred ďakujeme z celého srdca.

Príspevkom na túto výzvu sa Váš dar zdvojnásobí až do výšky 1000 eur. Pravidlá k tejto spolupráci nájdete na nasledujúcom linku: https://blog.ludialudom.sk/pravidla-grantoveho-programu-nasobime-pomoc/

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?