Menu

Vyzbieranie finančných prostriedkov na rehabilitácie

Trvanie výzvy: 2. decembra 2023 - 2. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Prosím všetkých dobrých ľudí, aby mi pomohli absolvovať rehabilitačnú kúpeľnú liečbu a vrátiť sa do bežného života.

Autor výzvy

Príbeh

Vyzbieranie finančných prostriedkov na rehabilitácie

Volám sa Zuzana. Mám 39 rokov. Som ZŤP. Som mamou dvoch detí. Ocitla som sa vo veľmi ťažkej a zložitej situácii. Môj život sa zmenil o 180 stupňov. Po zdravotných komplikáciách, ktoré nasledovali po covide, mám od mája 2023 progredujúcu pravostrannú hemiparézu. Zo spokojnej pracujúcej ženy sa stala žena na vozíku, ktorá intenzívne potrebuje rehabilitovať. Za každú pomoc budem vďačná.

Ahojte! 

Volám sa Zuzana. Mám 39 rokov. Som ZŤPS. Som mamou dvoch detí. Ocitla som sa vo veľmi ťažkej a zložitej situácii. Idem Vám opísať moju situáciu, do ktorej som sa dostala kvôli mojej chorobe. Bola som spokojné, pracujúce usmievavé žieňa. Môj život sa zmenil o 180 stupňov.


V Decembri 2022 som prekonala zápal pľúc. Neskôr, po cca mesiaci som  prekonala Covid. Od vtedy sa môj zdravotný stav začal rapídne zhoršovať. Začala som mávať  závrate, pociťovať veľkú únavu a ťahať pravú nohu za sebou. Vo Februári 2023 som bola hospitalizovaná na neurologickom oddelení, kde mi potvrdili závrate a migrény. Prepustili ma domov s francúzskou barlou. Môj stav sa však zhoršoval. V Apríli 2023, som bola opäť hospitalizovaná na neurologickom oddelení, kde mi urobili lumbálnu punkciu. Lekári mali problém ma správne napichnúť a preto mi odobrali likvor až na tretí krát. Po zákroku som začala pociťovať veľké bolesti. Môj zdravotný stav sa veľmi rýchlo zhoršoval až tak, že pri prepustení domov som odišla s predpísaným invalidným vozíčkom. Lekári, ale odmietajú fakt zhoršenia môjho zdravotného stavu po vykonaní lumbálnej  punkcie. Domov som teda prišla nechodiaca na vozíčku a musí sa o mňa doma starať manžel, ktorý ale zároveň musí chodiť aj do práce. Od mája 2023 mám progredujúcu pravostrannú hemiparézu. Trpím cca 15 rokov ťažkou atrofiou štítnej žľazy. Od apríla 2023 som začala rehabilitovať, rehabilitácie mi predpísal neurológ, ale už mi ich nemôže ďalej hradiť poisťovňa. Veľmi súrne potrebujem absolvovať rehabilitácie formou kúpeľnej liečby, nakoľko môj zdravotný stav mi nedovoľuje začleniť sa do bežného života, obmedzuje ma ako matku a iba s veľkým úsilím dokážem doma vykonávať základné nevyhnutné úkony. Nemôžem sa vrátiť do práce, kde mi dali výpoveď. Zatiaľ ešte nemám schválený invalidný dôchodok, čakám na predvolanie na komisiu a moja finančná situácia mi nedovoľuje absolvovať potrebné rehabilitácie.


Prosím všetkých dobrých ľudí, aby mi pomohli absolvovať rehabilitačnú kúpeľnú liečbu a vrátiť sa do bežného života.

Veľmi pekne ďakujem každému darcovi za jeho láskavú pomoc, ktorá bude pre mňa znamenať možnosť začať znova chodiť a nemusieť používať invalidný vozíček a fungovať ako matka.

ĎAKUJEM.  S úctou Zuzana.

Aktualizácie

Neurogym28. apr 2024

Ď

Môj priebeh cvičenia 20. mar 2024

Ďakujem veľmi pekne za podporu a pomoc.Som vďačná že môžem navštevovať neurogym.zo♥️ ďakujem.

Ďakujem Vám všetkým dobrým ľuďom za podporu.15. feb 2024

Začala som vďaka Vám intenzívne rehabilitovať v Neurogyme.Som vďačná za každú finančnú pomoc a podporu.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?