Menu

Pomoc pri zabezpečí základných potrieb pre babku a jej vnučku, opravu strechy a kuchyne

Trvanie výzvy: 24. novembra 2023 - 24. novembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Základné životné potreby a oprava strechy, na kúrenie. Opravu kuchyne lebo sa rozpadla, kuchynská linka všetko sa rozbilo.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pri zabezpečí základných potrieb pre babku a jej vnučku, opravu strechy a kuchyne

Pani Mária žije so svojou vnučkou, o ktorú sa stará sama v starom dome, kde sú potrebné viaceré opravy. Z nízkeho príjmu žiaľ je pre nich náročné si zabezpečiť niekedy aj základné životné potreby. Pomôžme pani Márii v náročnej situácii.

Dobrý deň. Sme dve vnučka a jej babička, ktorá ju sama vychováva. Zomrela jej mamička mladá 29r. z jedného dňa na druhý a ostali sme sami. Žijeme v podnájme, som rozvedená, preto ju sama vychovávam. Tie roky boli a sú veľmi ťažké, odkedy zomrela jej mamička. Ťažko sa nám žije. Sme v podnájme v starom dome, kde nie je kúrenie, zo strechy tečie voda, keď prší. Kuchynská linka sa rozpadla od vlhkosti v dome, nemám peniaze na to, aby som to urobila. Som chorá s chrbticou, s nohami. Otec jej niekedy posiela nejaké peniaze, niekedy nie. Žijeme z 300 eu na mesiac. Nevieme kúpiť ani základné veci. Vnučka rada tancuje a niekedy aj chodila na tanec, ale ani to nemôže, nemám ani na to. Ked sa mi vyskytne sem tam nejaká brigáda, tak sa chopím toho, ale chorlavu babičku nechcú do roboty. Veľmi pekne vopred ďakujeme za ochotu a pomoc nám. Veľká vďaka, dobrí ľudia ešte nevymreli. Ďakujeme.

Aktualizácie

Poďakovanie4. apr 2024

Pekný deň prajeme. Sme veľmi vďačné Babka aj Vnučka, že ešte sú v tomto svete dobrí, láskaví, s veľkým srdcom ľudia, ktorí pochopia, čo je to, keď druhý nemá finančné prostriedky.. na to, aby žil v skromnom prostredí. A v skromnom obydlí, kde môže hlavu skloniť bez strachu. Dakujeme všetkým dobrým ľuďom, ktorí si na nás spomenú.

Poďakovanie7. mar 2024

Veľmi pekne ďakujem za dary, ktoré ste nám poslali sme veľmi nadšené s mojou vnučkou, koľko dobrých ľudí existuje ešte stále, ktorí majú ochotu pomôcť tým, ktorí sú odkázaní na druhých. A sny druhých ľudí naplnia. Velka vďaka. BOH JE PRI NÁS VSETKYCH.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?