Menu

Prinesme spoločne teplo do FUGA - sály

Trvanie výzvy: 17. decembra 2023 - 31. januára 2024

Cieľ výzvy

Zakúpiť a nainštalovať nový plynový kondenzačný kotol, ktorý bude slúžiť na vykurovanie administratívnych priestorov, a vďaka ktorému budeme môcť pokračovať v našej doterajšej činnosti.

Autor výzvy

Príbeh

Prinesme spoločne teplo do FUGA - sály

Pomôžte budovať kultúrne centrum kresťanov - priestor, kde sa v umení a kultúre stretávajú pravda, dobro a krása. Kotol slúžiaci na vykurovanie administratívnych priestorov po viacerých výpadkoch prestal fungovať úplne, a preto je nevyhnutná jeho okamžitá výmena. Prinesme spoločne teplo do Fuga - sály.

FUGA - kultúrne centrum kresťanov je nezávislé kultúrne centrum v Košiciach, ktoré si ide svojou vlastnou cestou už od roku 2012.

Takmer presne pred 2 rokmi sme spustili našu prvú výzvu, keďže nám vypovedal službu kotol na vykurovanie sály, v ktorej sa konajú všetky naše podujatia a koncerty. Za vyzbieranú sumu sme dokázali zakúpiť a spustiť do prevádzky "jazdený" kotol z druhej ruky, ktorý nám slúži doteraz. Za každý dar vám ešte raz ďakujeme!

Tentokrát sa na vás opäť obraciame s prosbou o darovanie "tepla" pre naše kultúrne centrum. Kotol slúžiaci na vykurovanie administratívnych priestorov po viacerých výpadkoch prestal fungovať úplne, a preto je nevyhnutná jeho okamžitá výmena. A ako viacerí z nás isto dobre vieme, nejde o malý náklad.

Cieľovú sumu našej výzvy sme nastavili na 2-tisíc Eur, z čoho 1650 Eur poslúži na zakúpenie nového plynového kotla a 350 Eur bude využitých na výdavky na jeho inštaláciu a zavedenie do plnej prevádzky.

V studených priestoroch sa nedá fungovať. Preto veríme, že aj vďaka vašim darom vám budeme môcť aj naďalej prinášať radosť z podujatí a koncertov v našej FUGAsále, do ktorej vás srdečne pozývame. Za každý príspevok, dar či pomoc vám ďakujeme!

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?