Menu

Anička vás prosí o pomoc, aby mohla pravidelne rehabilitovať

Trvanie výzvy: 14. decembra 2023 - 31. marca 2024

Cieľ výzvy

Získať dostatok financií aby mohla Anička pravidelne rehabilitovať

Autor výzvy

Príbeh

Anička vás prosí o pomoc, aby mohla pravidelne rehabilitovať

Kým, sme prišli na to, čo našu Aničku posunie vpred, stratili sme viac času. Momentálne však potrebujeme veľa rehabilitovať a podporovať jej psychomotorický vývoj. Je ešte malá a veľa vieme ešte zmeniť a dobre ju pripraviť na samostatný život v dospelosti.


Anička je naše prvé dieťa. Tehotenstvo prebiehalo v poriadku. Narodila sa deň pred termínom, chodili sme na pravidelne kontroly aj očkovania.
Keď však mala 10 mesiacov pediatrička si všimla, že niečo nie je v poriadku. Anička ešte nesedela a mala nestabilnú rovnováhu. Začali sme obchádzať odborné ambulancie a všade niečo zistili. Museli sme začať cvičiť Vojtovou metódou, ktorá nás posunula do chôdze.  Síce až keď mala Anička 2 roky, ale nás to veľmi povzbudilo.
Nástupom do materskej školy, sme však zisťovali, že naše dieťa zaostáva aj v psychotorickom vývoji. Preto sme prestúpili do špeciálnej materskej školy, kde je väčší priestor na individuálnu prácu s deťmi ako je Anička.


Avšak ani do dnešného dňa Anička nerozpráva, potrebuje veľa intenzívne cvičiť a stimulovať všetky zmysly.Čím bude staršia, tým viac bude vidieť jej zaostávanie voči zdravým rovesníkom a preto jeveľmi dôležité aby sme teraz kým je malá urobili čo najviac a posúvali ju tak k čo najväčšej samostatnosti.

Preto budeme veľmi vďační ak nám pomôžete podporovať Aničku v jej vývoji.

Ďakujem Vám 

Príspevkom na túto výzvu sa Váš dar zdvojnásobí až do výšky 1000 eur. Pravidlá k tejto spolupráci nájdete na nasledujúcom linku: https://blog.ludialudom.sk/pravidla-grantoveho-programu-nasobime-pomoc/


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?