Menu

Prosba o pomoc pre slobodnú mamičku s dcérkou na základné životné potreby

Trvanie výzvy: 17. januára 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Nájomné, potraviny, hygiena, oblečenie, lieky

Príbeh

Prosba o pomoc pre slobodnú mamičku s dcérkou na základné životné potreby

Slobodná mamička, ktorá sa ocitla v zlej situácii, je na všetko sama. Zatiaľ musí zostať doma s dcérkou, pretože je ešte malá a veľmi na maminu naviazaná. Z jej príjmu však nedokáže platiť všetky potrebné poplatky a výdavky, ktoré majú. Pomôžme mamine zabezpečiť dcérke všetko potrebné.

Dobrý deň vám želám.

Som slobodná mamička ktorá sa stará sama o dcérku. Žial priateľ nás opustil a zostala som na všetko sama. Bývame v prenájme. Platím drahý nájom a už nám neostáva ledva na základné potraviny. Ocitla som sa v zlej finančnej situácie a z toho dôvodu vás chcem veľmi pekne poprosiť o pomoc. Nádej nás poháňa v pred a verím, že s vašou pomocou toto náročne obdobie isto zvládneme. Viem, že nie som jediná, ktorá v tejto ťažkej dobe žije biedne a je veľa mamičiek a rodín, ktoré to majú ťažké. No verím, že aj dobrí ľudia sa nájdu, ktorí nám radi pomôžu. Nepracujem, lebo dcérka je ešte malá a dosť je mňa naviazaná. Žijeme dosť skromne, ale hlavne je, že máme strechu nad hlavou. V živote som si toho už veľa zažila zlého. Ale je to za mnou a snažím sa na všetko zle zabudnúť. Dcérka mi dodáva silu a úsmev do života. Žiaľ priateľ si našiel inú priateľku a nás opustil. Bolo obdobie, keď som myslela, že to nezvládnem a položim sa. Ale každá mamina pozná ten pocit a myšlienky, že má pre koho žiť, že má dieťa, ktoré miluje a pre neho musí ísť ďalej. A tak som sa snažila preniesť cez všetko zle a myslieť len dcérku, a aby som jej bola dobrou mamou. Aj keď nie vždy rodič môže zabezpečiť to, čo by dieťatku chcel dať. Ale myslím, že moja láska je najdôležitejšia, a verím, že spolu s vami s vašou pomocou jej zabezpečíme základné potreby pre život. Ďakujem vám pekne za prečítanie mojich riadkov. Dakujem vám úprimne.

Aktualizácie

Vrúcna prosba25. apr 2024

Dobrý deň vám želám, milí darcovia. Chcem vás veľmi pekne poprosiť o vašu pomoc, som na všetko sama a nemá mi žiaľ kto pomôcť. Ledva uhradím nájomne a prežívame len tak tak. Viem, že doba je ťažká a náročná pre všetkých. No ak nám vie niekto s dobrým srdiečkom pomôcť, budem neopísateľne vďačná. Už som zúfala, no verím, že ešte pomoc príde a ja a dcérka toto obdobie smútku z toho, že neviem čo urobiť prejde a príde doba, že nam niekto pomôže na základne životné potreby a to, čo potrebujeme, hlavne pre dcérku. Ďakujem úprimne aj za prečítanie mojich riadkov, vďaka..

Ďakujem 15. mar 2024

Ďakujem vám pekne za vaše dary veľmi si to vážim .Vďaka vašej pomoci zvládneme náročné obdobie ďakujem.

Vrúcna prosba6. feb 2024

Vážení a drahí ľudkovia, chcem vás veľmi pekne poprosiť o vašu pomoc. Máme momentálne dosť náročné obdobie, ktoré sa nedá zvládnuť bez vašej pomoci. Nemám sa na koho obrátiť, iba veriť, že vám náš príbeh nebude ľahostajný, a že nám prispejete a tým nás každým vašim eurom zachránite v tejto životne ťažkej etape. Ďakujem vám všetkým.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?