Menu

Prosba o pomoc pre Veroniku k absolvovaniu rehabilitácií a liečebných pobytov

Trvanie výzvy: 5. januára 2024 - 5. januára 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Pomoc s liečebnými pobytmi, rehabilitáciami.

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc pre Veroniku k absolvovaniu rehabilitácií a liečebných pobytov

Veronika je 24 ročné dievča, ktoré statočne bojuje o svoje zdravie už od narodenia. Narodila sa s chorým srdiečkom a diagnózou Downov syndróm. Neskôr sa jej pridružil ešte autizmus. Prosíme o pomoc pre Veroniku v absolvovaní liečebných pobytov a rehabilitácií, ktoré jej veľmi pomáhajú.

Veronika je 24 ročné dievča, ktoré statočne bojuje o svoje zdravie už od narodenia.

Narodila sa predčasne v siedmom mesiaci tehotenstva s váhou 1,85 kg. Narodila sa s chorým srdiečkom a s diagnózou Downov syndróm. Prvé dva mesiace po narodení bola v inkubátore v Martine. Potom ležala na kardiológii v Martine a neskôr bola prevezená do kardiocentra v Bratislave kde na ňu čakali dve operácie srdca. Dodnes je Veronika pod dohľadom kardiológa.
Ako Veronika rástla sa jej zdravotné problémy nabaľovali. V 12 tich rokoch jej života sa u nej objavil autizmus. Vtedy prestala rozprávať. Dodnes nehovorí. Dcéra má aj ploché nohy. Zle chodí a preto sa jej nohy často zapaľujú. Nosí len ortopedickú obuv. Keď môžeme, chodievame na rekondičné pobyty do kúpeľov a na rehabilitácie. Pobyty v kúpeľoch a rehabilitácie veľmi pomáhajú v zlepšení zdravotného stavu Veroniky a zmierňujú bolesti a zápaly jej noh. Taktiež po psychickej stránke jej pomáhajú pobyty v kúpeľoch. 


Mnohí už isto poznáte Veronikin príbeh. Zo srdca ďakujeme všetkým, ktorí ste jej pomohli. Chceli by sme vás milí darcovia poprosiť o vašu pomoc. Aj malý finančný príspevok poteší a pomôže v absolvovaní ďalších liečebných pobytov. Bez vás to nedokážeme.


Ďakujeme ♥️


Aktualizácie

Kúpele Dudince pobyt máj 202427. máj 2024

Milí darcovia. Aj vďaka vašej pomoci mohla byť Veronika na liečení teraz v máji v kúpeľoch Dudince. Ďakujeme vám.

Veronika pobyt kúpele Dudince marec 202419. mar 2024

Ďakujeme všetkým, ktorí pomohli Veronike finančným príspevkom na absolvovanie pobytu marec 2024. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?