Menu

Anna sníva o obyčajnej streche nad hlavou, pomôžme jej spoločne

Trvanie výzvy: 13. marca 2024 - 31. júla 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľom tejto výzvy je zabezpečiť záhradný pozemok s chatkou alebo malým mobilným domom.

Autor výzvy

Príbeh

Anna sníva o obyčajnej streche nad hlavou, pomôžme jej spoločne

Anne sa zrútil svet. Nedávno utrpela vážny úder v podobe straty bývania. Do konca roku 2024 si musí nájsť nové bývanie, inak nebude mať kam so svojimi 30 - timi zachránenými mačkami ísť. Spoločne jej však môžeme pomôcť a posunúť ju ďalej. Vďaka vašej podpore sa Anna neocitne na ulici. Preto je každý, aj ten najmenší dar pre Annu nesmierne vzácny.

Anna (60), z malej dediny pri NR obetuje život opusteným mačkám. Napriek mnohým prekážkam, zraneniam a jazvám na duši jej zostalo zlaté srdce plné lásky a starostlivosti. Jej poslaním sa stala pomoc tým, ktorí ju potrebujú najviac. Aj ked Anna sama nemá vlastnú strechu nad hlavou, otvorila svoje srdce a domov pre 30 opustených mačiek z ulice. Ich neľútostný osud ju dojal natoľko, že sa nedokázala prizerať, ako na ulici trpia. Svojim úsilím a nezištnou láskou im poskytla útočisko a láskavý prístav. Anne sa však časom zmenili pomery. Postihla ju strata bývania a nemá kam so svojimi štvornohými miláčikmi ísť. Anna si musí najneskôr do konca roku 2024 nájsť nové bývanie. Bez našej pomoci môžu skončiť na ulici. Spoločne však môžeme Anne poskytnúť pomoc. Dajme jej pocítiť, že nie je sama v jej ťažkej situácii a že jej obetavosť a láska sa odmeňujú. Nech sa Annin príbeh stane príkladom solidarity a ľudského dobra.

K tomu Anna roky zanedbáva svoje zdravie vrátane ústnej hygieny kvôli starostlivosti jej milovaných zvierat. Anne žiaľ nezostávajú finančné prostriedky na jej základné potreby, pretože všetky odchádzajú na krmivo, veterinárnu starostlivosť, či na medicínske prípravky zvierat a po vyplatení mesačných výdavkov jej zostane minimum na prežitie. Na zlepšenie kvality života by Anna potrebovala aspoň hornú protézu, aby sa zbavila problémov pri žuvaní potravy a s rečou a aby sa prinavrátil úsmev do jej tváre, ktorý si zaslúži. Pomôžete jej prosím??

Každý malý dar znamená pre Annu iskru nádeje. Vdaka Vašej podpore bude mať Anna možnosť posunúť sa dalej a začať nový život na novom mieste po boku svojich štvornohých miláčikov. Spojme sa a pomôžme zmeniť Annin život k lepšiemu. Nedovoľme, aby skončila na ulici! Každá i tá najmešia pomoc je vítaná. Vaša podpora je kľúčom k šťastnému koncu Anninho príbehu a bude mať zásadný vplyv na Annin život. Zároveň prispejete i k udržaniu domova jej verných miláčikov, aby mohli zostať všetci spolu, aby mohli začať spolu odznova. 

Srdečná vdaka za vašu veľkorysú podporu!                                                                                                  

Ďakujeme!

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?