Menu

Pomoc Lýdii s financovaním základných potrieb

Trvanie výzvy: 28. februára 2024 - 15. júna 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Mojim cieľom je zaplatiť mesačné poplatky: nájomné, hypotekárny úver, elektrina, plyn, telefón, lieky, doliečovanie, potraviny, drogéria, starostlivosť o psíka, dlh a pripadne ďalšie neočakávané poplatky.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc Lýdii s financovaním základných potrieb

Lýdia prosí o pomoc pri hradení základných životných potrieb počas hospitalizácie, respektíve do začatia pracovnej schopnosti. Trpí viacerými zdravotnými problémami, ktoré pre ňu už neboli viac únosné zvládať, preto jej lekár odporučil hospitalizáciu a rekonvalescenciu v nemocnici. Pomôžme Lýdii s poplatkami, ktoré jej vzniknú z práce neschopnosti.

Som 43 ročná žena. Mám problém zvládať silnú úzkosť, srdcový tep mám väčšinou nad 100, silné bolesti chrbtice, vysunutý stavec C5, nadbytočné rebrá, ktoré mi tlačia určité nervy. Pravidelne mávam silnú migrénu so zvracanim a obtiažne sa mi robia bežné úkony. Mám problém s trávením a som po operácii konečníka. Mám za sebou aj gynekologicku operáciu prasknutého žltého telieska. Lekár konštatoval aj, že deti nebudem mať, keď tak, tak zázrakom. 

Nemám ani rodinné zázemie a to mi tiež neprispieva. Otec mi zomrel už dávnejšie. Po nepeknom rozvode sa mi nepodarilo nadviazať žiadny vzťah. Mama mi sem tam pomôže, ale iba príležitostne. Býva 25 km ďalej, takže je to naozaj príležitostne. 

Preto mi lekár odporučil hospitalizáciu, lebo mam problém prejsť aj k nemu. Je mi to nepríjemné, ale mám príjem iba zo sociálnej poisťovne a nemám nikoho kto by mi vedel pomôcť. Jedine čo si prajem, aby som to všetko zvládla a vedela nastúpiť do práce a o všetko sa postarať.

Ďakujem Vám 

Lýdia 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?