Menu

Veľká prosba brata Patrika o pomoc pre sestru Natáliu, ktorá trpí zdravotnými problémami

Trvanie výzvy: 5. marca 2024 - 5. marca 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Darované financie využije sestra na zaplatenie liekov, zdravotných pomôcok, cestovných nákladov a životné potreby pre ňu.

Autor výzvy

Príbeh

Veľká prosba brata Patrika o pomoc pre sestru Natáliu, ktorá trpí zdravotnými problémami

Patrik prosí o pomoc pre svoju sestru Natáliu, ktorej už v útlom veku diagnostikovali závažné zdravotné problémy. Sestre bola diagnostikovaná epilepsia a poškodenie močového mechúra. Vzhľadom na tieto zdravotné problémy, ukončila iba povinnú školskú dochádzku. Riešenie jej zdravotných problémov, či základných potrieb, je však finančne náročné. Za každú pomoc vám ďakujeme.

Dobrý deň všetkým dobrým ľuďom a darcom. Obraciam sa na vás s úprimne veľkou prosbou o finančnú pomoc, nie pre seba, ale pre moju chorú sestru, ktorá trpí rôznymi diagnózami. Mojej sestre Natálií v roku 2008 bola diagnostikovaná epilepsia a následne v roku 2014 organické poškodenie močového mechúra. Aby toho nebolo málo v roku 2017 je doktori našli nález na obličkách. Počas posledného školského roka na základnej škole bola mama neustále kontaktovaná a volaná do školy triednou učitelkou z dôvodu nakoľko stále bývalo v škole zle až to vyvrcholilo tým, že musela byť privolaná RZPčka do školy, ktorá ju odviezla do nemocnice, kde jej robili ďalšie vyšetrenia, na základe ktorých mali podozrenie na prebiehajucú pankreatitídu. Od tohto momentu sa jej zdravotný stav začal ohľadne epilepsie zhoršovať, ktoré sa prejavovali opakovanými poruchami vedomia a odpadáváním, ktoré sa za týždeň vyskytlo aj 3x. Po ukončení povinnej školskej dochádzky si mala vybrať strednú školu iba z jednotlivých učebných odborov, ktoré boli v ponuke na výber, avšak jej Neurologička v roku 2023 pre školu dala potvrdenie, že moja sestra nie je zdravotne spôsobilá absolvovať dané študijné odbory, ktoré boli na výber. Touto zhodou náhod moja sestra zostala bez akéhokoľvek príjmu, pretože sa nemôže zamestnať z dôvodu zlého zdravotného stavu a neplnoletosti. Následne z Úradu práce sociálnych veci a rodiny mamine odobrali rodinné prídavky na sestru a sestra nemá žiaden nárok na akýkoľvek príjem. Otec na ňu už od malička neplatí vôbec súdom určené výživné. Taktiež sestra musí užívať lieky a cestovať za lekármi, nakoľko nemá žiadne financie, tak preto som sa rozhodol obrátiť na vás s touto výzvou ohľadne prosby o pomoc pre moju chorú sestru, ktorá sa ocitla vo finančnej núdzi vplyvom týchto okolností. Za každú pomoc pre moju sestru vám budem spolu so sestrou veľmi vďačný.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?