Menu

Prosba matky Magdy o pomoc zabezpečiť rehabilitácie pre svoju dcéru Katku

Trvanie výzvy: 15. marca 2024 - 31. augusta 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vyzbierať dostatok peňazí na rehabilitácie pre moju dcéru Katku

Príbeh

Prosba matky Magdy o pomoc zabezpečiť rehabilitácie pre svoju dcéru Katku

Katka je po vážnej dopravnej nehode, ktorá jej zo sekundy na sekundu zmenila život. V roku 2019 s osobným autom, ktorým pravidelne chodila do práce havarovala. Silným čelným nárazom do kamiónu ju vo vážnom stave, život ohrozujúcom, transportovali na ARO. Katka utrpela devastačné poranenia mozgu a celého tela, čo bolo aj následkom, že bola v bdelej kóme. Po polytraume sa dlho zotavovala v nemocnici, neskôr doma. Mladá mamička len 3 ročnej Adelky sa od tohto dňa svojej dcérke neprihovorila, nepohladila ju. Pomôžme jej s rehabilitáciami.


Milí darcovia, s veľkou pokorou sa na vás obraciam s prosbou o pomoc pre moju dcéru Katku. Lekári mojej dcére nedávali žiadnu šancu na uzdravenie, žiadnu šancu, že prežije. Ja ako jej mama stále bojujem a prosím o pomoc, aby Katka mohla absolvovať rehabilitácie, ktoré jej pomáhajú. Konečne sa po 4 rokoch usmiala a povedala pár slov. Som dojatá a zároveň šťastná aj za tento pokrok. Nikdy ma nenapadlo ju dať do ústavu.....dokedy tu budem, dovtedy budem bojovať, kým sa nestane po čom ako matka túžim.....aby naša Katka mohla objať svoju dcérku Adelku. Aby mohla Adelku sprevádzať životom, aby mohla mať radosť z jedinej dcérky. Cieľom rehabilitácií je, aby Katka mohla vnímať okolitý svet. Konečne vidíme pokroky a to prostredníctvom doterajších rehabilitácií.

Som na starobnom dôchodku a môj manžel je onkologický pacient. Finančne to nezvládame. Každé jedno euro jej pomôže k zlepšeniu jej stavu. Opatera o Katku je veľmi náročná pre celú rodinu. Prešli sme si náročným obdobím od dekubitov, sepsy, zápalom, operácií a pod. Katke veľmi pomáhajú rehabilitácie v Adelli. Naše finančné možnosti nám už nedovoľujú v rehabilitáciach pokračovať, a preto som sa rozhodla poprosiť vás darcov o pomoc. Viem, že veľa ľudí tu má svoj príbeh trápenia. Hľadám možnosti ako Katke pomôcť. Ak chcete byť súčasťou finančnej pomoci pre Katku, Vás prosím z celého srdca pomôžte mi naplniť to, po čom túži každá matka .....mať pri sebe dieťa, ktoré vníma okolitý svet. Katka je moje dieťa a urobím pre ňu aj s chorým manželom čokoľvek, aby sme jej pomohli. Sú chvíle, keď sme unavení a nevládzeme. Málo čo sme mali našetrené sme ivestovali do rehabilitácií pre našu Katku. Ĺudia s dobrým srdcom dokážu pomôcť. Nemáme už prostriedky a sme radi, že vôbec prežívame. Ak vás môj príbeh zaujal ,prosím, pošlite Katke čo len jedno euro.

Nádej umiera posledná......a silno tomu veríme. Veríme tomu, že jedného dňa aj vďaka vám bude Katka vnímať všetko okolo seba, bude sa usmievaťa sprevádzať životom svoje jediné dieťa, ktoré chodí už do ZŠ. Vy, ktorí ste sa rozhodli prispieť zo srdca ďakujem v mene našej milovanej dcéry Katky.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?