Menu

Malý Leo chce byť ako iné deti, pomôžme mu posúvať sa vpred pomocou intenzívnych rehabilitácií

Trvanie výzvy: 26. marca 2024 - 26. marca 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

vyzbierať finančné prostriedky na pokrytie terapii, rehabilitácii potrebných pre môj život, moju budúcnosť

Príbeh

Malý Leo chce byť ako iné deti, pomôžme mu posúvať sa vpred pomocou intenzívnych rehabilitácií

Leo je statočný, usmievavý a silný chlapček, ktorý pred pár dňami oslávil 5 rôčkov. v 2 rokoch mu bola diagnistikovaná Detská mozgová obrna. Má čiastočné ochrnutie celej pravej strany telíčka, inkontinenciu, oneskorenie a slabý vývin reči, alergie, extrémne slabú imunitu, kratšiu ručičku a nožičku, diastázu a iné. Pomôžme Leovi s intenzívnymi rehabilitáciami, aby mohol napredovať.

Ahojte 

Moje meno je Leo a pred pár dňami som oslávil krásnych 5 rôčkov. 5 rôčkov ktoré mi však dali veľa bolesti. Nie je to všetko ľahké ale všetci vravia , že som statočný bojovník. Ako sa vraví, som inak obdarený a to teda poriadne. Mám DMO, čiastočné ochrnutie celej pravej strany telíčka, diastázu, obe kratšie končatiny, alergie, ekzémy, takmer nulovú imunitu, oneskorený a slabý vývin reči, inkontinenciu, atď....

Pravidelne na sebe makám. 3x za týždeň navštevujem súkromné rehabilitačné centrá, 4x do mesiaca na hippoterapie, plávanie, masáže, therasuit atď . Bojujem už viac ako 3 roky a urobil som vďaka rehabilitáciam a terapiám extrémne pokroky. Vzhľadom na zanedbanie zo strany mojej lekárky som začal cvičiť neskoro, v čase kedy moje telíčko už bolo stuhnuté a každý jeden pohyb mi spôsoboval obrovskú bolesť. Dnes však napriek prognózam dokážem chodiť i keď moja stabilita je veľmi zlá. časté pády, úrazy a návštevy pohotovosti sú u nás žiaľ bežné. 

Celá moja liečba, pokroky vpred sú žiaľ veľmi finančne náročné. Pozastavenie alebo ukončenie mojich terapii by u mňa znamenalo regres v zdravotnom stave a celé doterajšie trápenie plné bolesti, sĺz by vyšlo nazmar. Mesačné náklady sa pohybujú na sume cca 1000 euro.

Preto Vás zo srdca prosím o pomoc ísť ďalej a nie späť. Chcem cvičiť ..... boojovať ... byť ako iné deti... byť ako VY. ,,, Byť samostatný. Túžim bojovať za svoju budôcnosť. LEN S VAŠOU POMOCOU TO DOKÁŽEM !!!

Zo srdca ĎAKUJEM .... Leo

Aktualizácie

Dakujeme ♥️26. apr 2024

Vsetkym dakujeme zo srdca za pomoc . Nesmierne si to vazime .

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?