Menu

Pomôžme pani Jane a jej trom deťom so zabezpečením stravy, oblečenia a hygienických potrieb

Trvanie výzvy: 9. apríla 2024 - 9. apríla 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Pomoc pre moje deti zakúpiť im ošatenie stravu a hygienu

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme pani Jane a jej trom deťom so zabezpečením stravy, oblečenia a hygienických potrieb

Pani Jana býva v starom rodinnom dome so svojimi tromi deťmi. Dcérou a dvomi synmi. Z nízkeho príjmu je pre ňu náročné zabezpečiť deťom základné potreby ako stravu, ošatenie či hygienické potreby a zároveň dať do poriadku ich domček, aby bol obývateľný. Za každú pomoc na základné životné potreby, budú vďační.

Zdravím vás všetkých, volám sa Jana, som slobodná matka 3 detí. Jeden z nich sa lieči po psychickej stránke tak, že ho opatrujem. Žijeme v ťažkých a zlých podmienkach. Poberám opatrovateľský príspevok a rodinné prídavky, z ktorých sa ťažko dá vyžiť. Rekonštruujem si môj starý domček, do ktorého treba dosť investovať. Snažím sa ako matka detí im to nejak dať do poriadku, aby mali svoje izbičky, kúpeľňu, ktorá nie je dokončená. Strešnú krytinu mi treba tiež upraviť, lebo po veľkej búrke sa nám zničila a už nám neostáva veľa na jedlo, oblečenie a na hygienu. Týmto by som vás chcela poprosiť o pomoc, pokiaľ si to dám do poriadku, na tú stravu, oblečenie a hygienu, keďže tu treba veľa investovať. Nezvládam to naraz všetko a verím, že sa nájdu dobrí a chápaví ludia, ktorí nám pomôžu. Ako som spomínala, som slobodná matka, snažím sa ako môžem a chcem pre svoje milované deti len to najlepšie. Prikladám aj fotky čo pomaly dávam v dome do poriadku a v okolí domu. Som žijúca matka troch detí už 5 rokov. Za ten čas sa nam domček veľmi zničil. Nemala som žiadnu pomoc od nikoho. No ani teraz ju nemám. Ale chcem si to dať do poriadku sama. Keď že žiadne východisko už nemám. Chcela by som svoje deti urobiť šťastnými. Mam 13 ročnú dcéru, ktorá by si chcela priviesť aj k nám domov kamarátky, len že sa hanbí a ani by tu nemala s nimi kde posedieť. Teraz používame len obývačku a kuchyňu. Takže správame spolu všetci v obývačke na jednom gauči. Nielen že treba robiť veľa v dome, ale aj ešte nakupit nábytok. A pokiaľ to dám všetko do poriadku tak na tú stravu, ošatenie, hygienu človek potrebuje, hlavne moje deti. Do školy tiež ich nepošlem hoci ako aby sa nehanbili a chodili čistí. 

Vopred vám všetkým ďakujem a dúfam, že každý mesiac aspoň niekto prispeje na stravu, hygienu a sem tam oblečenie, keď že to potrvá dlhšie pokiaľ si to dám do poriadku.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?