Menu

Spojme sa a pomôžme s nákladmi na liečbu

Trvanie výzvy: 16. decembra 2021 - 16. decembra 2022

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je získať finančné prostriedky na liečbu a lieky, na úhradu nákladov na vyšetrenia lekárom, výživové doplnky.

Príbeh

Spojme sa a pomôžme s nákladmi na liečbu

Volám sa Daniela, bola som plná elánu a plánov, ale do života mi vstúpila v roku 2019 rakovina a toto je môj príbeh.

Volám sa Daniela a v roku 2019 mi bolo diagnostikované onkologické ochorenie metastatický karcinom diagnóza CA-50/8. Liečba ihneď začala chemoterapiou bez operácie, bolo podaných 8 cyklov chemoterapie. Od toho momentu choroba pripomína lavínu, nízky počet bielych krviniek, hypertenzia-vysoký krvný tlak, závrate, bolesti kostí, kĺbov a svalov. Vyšetrenia CT ukázali mts na pečeni a pľúcach. Začala systémová liečba.

Onkológ doporučil liečbu novým liekom, ktorý nie je na SK kateorizovaný a zdravotná poisťovňa odmietla dať výnimku na liečbu novým prevratným liekom a zo strany poisťovne bola liečba zamietnutá, z dôvodu že liek nie je kateorizovaný.Za pomoci rodiny a dobrých ľudí bolo zakúpených niekoľko dávok lieku, avšak po CT vyšetreniach v roku 2021 bolo zistené, že nádor primárny ožil a začal prerastať do svalu. Podľa protokolov sa mts štádium neoperuje ale môže, ak môže spôsobovať krvácanie a urobí sa hygienická operácia. Poisťovna hradí iba štandartnú liečbu, ale rakovinové bunky treba sústavne ničiť novými liekmi a liečbou. Preto ak ďalšia liečba nezaberie, budem sa musieť obrátiť na odborníkov v zahraničí na klinike v Dusseldorfe. Keďže posledná liečba prestala zaberať, treba zmeniť liečbu, nová moderná liečba stojí však tisíce. Choroba trvá už tretí rok, preto prosím vás darcov o pomoc s financovaním liečby a liekov, pomôžte finančne v boji s chorobou, pri ktorej čas beží neuveriteľne rýchlo. Táto choroba priniesla do rodiny len smútok a strach o život a ako matka 2 detí chcem chorobu poraziť a byť tu čo najdlhšie, preto prosím o finančnú pomoc, za každé poslané euro budem vďačná, za zdieľanie príbehu a podporu Vám ďakujem z celého srdca.

Ak môžte pomôžte akýmkoľvek finančným príspevkom, každé euro sa počíta a má cenu zlata. Ďakujem Vám všetkým.

Aktualizácie

Liečba imunoterapiou16. nov 2022

Poprosím všetkých o pomoc so zdieľaním zbierky.

Liečba imunoterapiou17. okt 2022

Poprosím všetkých darcov o podporu, liečba imunoterapiou nie je hradená zo zdrojov zdravotnej poisťovne. Ďakujem všetkým za zdieľaniie.

Poďakovanie za pomoc a podporu.16. sep 2022

Milí podporovatelia, dakujem za pomoc a  podporu, za zdieľanie. 

Poďakovanie za pomoc a podporu.11. aug 2022

Ak vas táto zbierka po prečítaní oslovila, podpote ju akýmkoľvek finančným darom,  za každé jedno euro poslané do vyzvy  ďakujem.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?