Menu

Pomoc pre Lauru

Trvanie výzvy: 29. marca 2022 - 3. augusta 2022

Cieľ výzvy

Na sanitku na hospitalizáciu a plienky a drogeriu a na potraviny.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Lauru

Pomoc pre Lauru.

Ahoj volam sa Laura a mam 12 rokou.Narodila som som sa zo zrastenim konečnikom.Mam 9 diagnoz a 70% postihnutie a potrebujem 24 hodinovu opateru.Nosim plienky lebo nemam funkcny zvierač a aj ma rodičia cievkuju lebo nemam funkcny ner v močovom mechury.Od narodenia zistenu tažku kombinovanu vyvojovu chybu vyustenia močovej rury a konečnika.Kratko po narodeni som musela byt operovana-bol jej zabespečeny vývod čreva na prednej brušnej stene-stomia.Pre vývojovu chybu nemam funkčne nervove ovladanie zvierača.

V roku 2014 bola som apetovne operovana  kôli korekcii chhyby,prechodne som musela mat aj druhhhy vyvod -tento krat močovych ciest-epistostomiu.Laura navyše trpi opakovanymi tažkymi zapchami. Po zrušeni prechodneho vyvodu mocovyh ciest 11/2017 musime lauru cievkovat kazde 3-4 hodiny a každy druhy den jej podavat klyzmu aby sa neupchala.Ale doktory samy nevedia prečo jej stolica neodchadza.Vyžaduje nasu neustalu starostlivost. Ešte nas čaka aj plastyka pošvi v prahe lebo ju ma zdeformovanu.

Časťo chodíme s dcérou na kontrolu a chospitalizacie do Bratislavy a za sanitku si musíme platiť ja 0,10 centov aj dcéra 0,10 centov dokopy nás vyde tam aj spet 140€ a plus hospitalizácia na deň cca 10€. V máji ideme na hospitalizáciu kde dcére zavedú kameru do pošvi a potom sa bude rozhodovať co ďalej. Mame ešte 5 deti a bývame zatiaľ na podnájme kde platíme podnájom 450€ ja som s dcérou na opatrovateľskom príspevku a nanzelka je momentalne nezamestnana. Dokopi nás príjem je 800€. Týmto vás prosíme o pomoc. Za každé jedno euro vám veľmi pekne ďakujeme. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?