Menu

Palculienka z neba

Trvanie výzvy: 4. apríla 2022 - 31. marca 2023

Cieľ výzvy

Pokrytie pravidelných rehabilitačných programov počas roka v Liberte Košice.

Príbeh

Palculienka z neba

''Stanem sa raz baletkou, lebo aj predčasniatka dokážu tancovať ''

Kde bolo, tam bolo. . .

. . bola raz jedna Ellka. Dievčatko dlho očakávané, vymodlené, láskou vyrobené sa vypýtalo na svet o 100dní skôr. Náročný štart do života sprevádzaný bojom a strachom o jej život začala jej dlhá cesta za vytúženým cieľom stať sa plnohodnotným človekom. 

Ellka sa narodila predčasne v 26tt s váhou 730g. Akútnou sekciou sa začal boj o jej prežitie sprevádzaný tými najrôznejšími komplikáciami. Tri mesiace strávené v obavách a slzách pri jej inkubátore, či príde nový deň a zároveň zodpovednosť nás rodičov byť jej v daných chvíľach oporou, čo ju obklopia láskou a dajú jej pocítiť, že nie je v tom sama.

Ellka vo svojich 4r stále samostatne nechodí a nerozpráva, zato každý deň nám dokazuje, že jej to plne inteligentné dievčatko, ktorého aj keď telo neposlúcha, tak hlávka funguje na plné obrátky.

Telom PALCULIENKY, mysľou ZVEDAVCA a srdcom BOJOVNÍKA nám každým dňom dokazuje, že aj z nemožného sa môže stať možné. 

Ellka, učíme sa Ti byť vzorný rodičia. Budem ti tou najvernejšou kamarátkou, dôverníčkou a tatušo tvojím ochrancom. Nájdeš v nás oporné krídla. Ak Ti bude v živote ťažko, tak ver, že my budeme stáť stále pri tebe.

Ďakujeme za ŇU a obetujeme TI aj to posledné.

. . . zazvonil zvonec a nášmu príbehu je koniec

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?