Menu

Prosba o pomoc pre moje detičky

Trvanie výzvy: 8. júla 2022 - 6. februára 2023

Cieľ výzvy

Peniaze použijem na detektor záchvatov , cestovné náklady za lekármi.lieky ,drogeria,strava ,potreby deťom do školy

Príbeh

Prosba o pomoc pre moje detičky

Prosba pre moje choré deti a zakúpenie pre maličkú detektor zachvatov

Dobrý deň  chcela som vás   veľmi pekne poprosit o pomoc.Som matka 3 detičiek  stoho sú 2 choré trpia viacerými diagnozami malička ma problémy aj so srdiečkom us viac krát nám skolabovala museli sme ju oživovať. Preto by som malej chcela zakúpiť detektor záchvatov cez Google. V Posledných mesiacov sa začalo zdražovanie a preto to s mojimi detičkami zle zvladame. Môj život je veľmi ťažký,je to premna dosť  náročné.Mame terás  veľmi ťažké obdobie.A preto  touto výzvou žiadam dobrých ľudí o pomoc na náklady na liečenie a na všetko potrebné pre moje choré detičky. Verím že zázraky existuju a nájde sa dobrá dušička  co nám pomôže.Kazda milujúca matka chce pre svoje dieťa len to najlepšie.Mam jedno prianie aby moje  deti boli zdravé a aby im.nic nechýbalo.Ja vás pekne prosím touto výzvou pomôžte mojim detičkam aby im nič nechýbalo aby som im mohla dat všetko čo majú aj ostatné detičky.Vopred ďakujem dobrým.ludom ktorý nám pomôžu verím ze aj mi niekedy budeme natom lepšie ako ostatný.Zo sceleho  srdiečka  vám veľmi pekne ďakujem moji čitatelia aj darcovia mojej výzvy.

Aktualizácie

Prosím o pomoc dobrých ľudí 3. feb 2023

Dobrý deň prosím vás veľmi pekne o pomoc súrne pre moje choré detičky. Mame problémy a zato sa obraciam na vás .Prosim vas velmi pekne o pomoc a zároveň vám dakujem .

Ďakujeme všetkým darcom26. jan 2023

Dobrý deň chceme sa vám poďakovať všetkým darcom ktory ktorý nám doposiaľ pomohli.A naďalej vás veľmi pekne prosím o pomoc pre moje choré deticky. Ďakujem ešte raz.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?