Menu

Pomoc na každodenné životné potreby 4-člennej rodinky

Trvanie výzvy: 16. novembra 2022 - 16. novembra 2023

Cieľ výzvy

Vitaminy, strava, drogeria, skolka, oblecenie

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc na každodenné životné potreby 4-člennej rodinky

Pani Soňa prosí o pomoc pre svoju štvorčlennú rodinu na každodenný chod domácnosti a výdavky, ktoré súvisia s poplatkami za deti v škôlke. Ich finančná situácia nie je priaznivá, preto by za akúkoľvek pomoc boli veľmi vďační. Pomôžme rodinke zvládať ich nepriaznivú finančnú situáciu.

Ahojte naši darcovia. Chcela by som sa Vám predstavit. Volám sa Soňa mám 32rokov, (som na rodičovskej dovolenke) môj snúbenec sa volá Matúš a ma 30 rokov, naše deti sú Sára, má dva roky a Dávidko má 4 roky. Naši darcovia, chcela by som sa Vám prihovorit za nase detičky. Muz si našiel prácu (v bývalej praci dostal výpoveď) no žiaľ dostane výplatu až v marci ja som si našla brigádu kde chodim (ked su obe deti so mnou doma ako aj teraz cez sviatky tak chodia so mnou) no je to málo a všetko čo mi dajú, tak ide bud na účty alebo na stravu, naftu a synovi na škôlku (krúžok anglického jazyka, strava, skôlkovné) momentalne fungujeme žiaľ len z môjho rodičovského príspevku (340€) kde sa zaplatí hypotéka na dom. Chybaju nam este peniažky na iné veci.. Chodím na brigádu no žiaľ som momentálne doma keďže som mala stafylokoa na koži, do toho sa snazim po znamych ponukat hackovane hracky aspon za par euro, a ak sa mi podarí, tak predám aj tortu (znamym). Snažím sa ako sa dá, no pri týchto cenách, nech robím čo robím, stále to je málo. Žiaľ začínam byť uplne psychicky na dne. Chcela by som sa vsetkym poďakovať za každú jednu poskytnutú pomoc. 

Ďakujeme S pozdravom Soňa, Sarinka, Davidko a Matúš

Aktualizácie

Velke dakujem a prosba o pomoc 27. júl 2023

Ahojte darcovia, chcela by som sa vam prihovorit opat, obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc. Naša mladsia dcerka nastupuje od septembra do škôlky, no už teraz sa obávam tej sumy čo bude. Na konci skolskeho roka som dala veducej jedalni peniazky 30€ ( plus mal Davidko preplatok na strave) co nam odpocitaju no aj tak to bude velka suma. Ak by sa nasiel niekto kto by nam pomohol budem vdacna, muz pracuje od rana do vecera ale ta vyolata je pri dnesnych cenach malo, ja chodim iba nedele na brigadu na par hodin, kym si nespravim svoju pracu. Zial nemam kde nechat deti cez den takze az od septembra budem moct nastupit do prace. 


Dakujem za kazdu jednu malu pomoc pre nase deti na škôlku. Ak by zostali peniazky tak by som ich pouzila na potraviny a drogeriu. 

Prosba o vasu pomoc12. jún 2023

Ahojte mily darcovia, 

Ozyvam sa vám po nejakom case opat a povedat vam ako sa nam dari/nedari, zacnem muzom, chodi do prace comu sa tesime no zial aj tak pri tomto extremnom zdrazovani je to malo co zarobi, Davidko sa ma dobre, u lekarov mal vsetky vysledky v poriadku, dakujem za to kazdy den, jeho tocenie hlavy bolo nakoniec vtedy ked nespaval cez cez a bol vecer unaveny. Nasa Sarinka je v poriadku len ju trapia momentalne alergie zial ale dufam a pevne verim ze vyrastie z alergii a bude v poriadku. No a co sa tyka mna tak je to vo vacsine pripadu uplne cele zle. Tesila som sa ze som si nasla brigadu cez vikend ( kazda nedela) nakoniec som tam bola az 2x kedze nemaju moc pracu. No kazdopadne si hladam stale nejake brigady aspon na vikend. Zial do toho sa mi ozvali problemy ktore som nemala cas riesit kedysi u lekara, zial sa mi ozvi obrovske bolesti v krizoch a tak som si dala zalezat aspon teraz a zacala som chodit po lekároch aby som mohla nastupit od septembra do prace ( Sara pojde do skolky) bola by som neskutocne vdacna keby sa mi podarilo najst si pracu este skor kedze nas cakaju velke vydaje na skolku za dve deti.no zial  nemam kde nechat cez prazdniny deti..darcovia nasi ak by sa u vas nasla nejaka pomoc pre nas budeme vam velmi vdacny, za kazdu jednu ci uz materialnu alebo financnu pomoc velmi pekne dakujeme. 

Prajeme vam vsetkym vela vela zdravicka a krasne leto 

Dakujeme za kazdu jednu podporu10. apr 2023

Ahojte darcovia, chceli by sme sa esfe raz velmi pekne podakovat za pomoc ktora sa nam dostala. Naše najnovšie info je že Davidko bol na kontrole u srdciara kedze sa zacal sťažovať na bolesť srdiečka a točenie hlavy. (je srdciar od babatka) nastastie sa nalez nezhorsil, zatial zostavame u kardiologa nadalej. Ja som tiež musela navštíviť lekára keďže sa mi od druhého pôrodu ozvali bolesti v obladti krížov ale žiaľ v takej sile že som nevydrzala a ani nevydržím dlho stat na nohach a zacnu mi trpnut nohy že si musim lahnut/ sadnúť. Poslal ma doktor na RTG a zatial mi dali iba lieky na uvolnenie, ak to neprejde ( co zatial tak nevypada) bude dalej riesot rehabilitacie a potom sa uvidi. No zatial sa to zial nelepsi a uz aj pri soferovani mam celkom bolesti. Snazim sa cvicit aj doma ale uvidime ako bude dalej. Sare sa opat ukazal atopicky ekzem, takže moc nespime pretože ju svrbi cele telíčko,je nervózna a mrzuta. Kremiky a lieky zaberu iba na nejaku chvilku. Ale my sa nevzdavame ideme dalej. No a náš ocko si našiel prácu kde sa mu páči a je rád za ňu.verim ze uz teraz vsetko doplatíme co musime a bude dobre. Dakujeme

Dakujeme za pomoc3. mar 2023

Dakujeme vsetkym darcom za kazdy jeden dar, tento mesiac nam to pomohlo neskutocne. Kedze sme isli tento mesiac iba s mojho rodicovskeho, zaplatila sa hypoteka na dom, vyplatila sa elektrina a voda, VDAKA Vam a vasim darom sme mohli kupit potrebnu drogeriu( plienky a co bolo nutne) a hlavne stravu s coho som mohla varit pre deti a chystat im dobre obedy. Chceme Vam este raz velmi pekne podakovat za kazdy jeden dar co sme dostali.patri Vam obrovske DAKUJEM!!

Prosba o pomoc9. feb 2023

Ahojte mili darcovia, Chcela by som sa Vam na zaciatok velmi poďakovať za kazdu jednu pomoc. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc, ak by sa Vám dalo nám pomôcť či už finančne alebo materiálne budeme velmi vďačný za každú maličkosť. Momentálne bojujeme velmi po finančnej stránke ( áno viem vela Slovákov sa ocitlo v neľahkej situácii) a preto aj pochopím ak sa nám pomoc nedostane. Momentálne mame dlh na plyne, elektrine,vode a žiaľ chýba nám pár euro aj na doplatenie mesačnej čiastky hypotéky. Muž nastupil do novej prace, no zial vyplatu dostane az v marci( v starej dostal výpoveď) ja som na rodičovskej dovolenke, brigadovala som ale žiaľ od decembra ma prenasledujú zdravotné problémy. Ak sa mi dá a ľudia maju záujem uhačkujem a predam hračky, momentálne som robila tortu za peniažky no tieto peniažky ( čo neni extra vysoká čiastka) sa použiju buď na stravu alebo čo je nutné vyplatit. (voda, plyn a eletkrina) Velmi vas prosim o kazdu malicku pomoc u nas sa momentalne pocita kazde euro. Moj hnaci motor poslednej dobe je ten.. ked pride Davidko a Sarinka ku mne a venuju mi objatie a daju pusu to je pre mna najkrajsi dar

Dakujeme za kazdu jednu podporu3. jan 2023

Mily darcovia, Dakujeme Vam za kazdu jednu podporu a kazde jedno euro ktore nam pomoze zabezpecit Davidkovi skolku a kruzky, pomoze nam to kupit potrebne vitaminy a ovocie a vsetko co bude potrebne na zabezpecenie ??. Ďakujeme

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?