Menu

Podporme Eriku a jej rodinu

Trvanie výzvy: 7. decembra 2022 - 7. decembra 2023

Cieľ výzvy

lieky, zivobytie, vydavky, jedlo, starostlivost o deti

Autor výzvy

Príbeh

Podporme Eriku a jej rodinu

Erika žije so svojím manželom a svojimi ôsmimi deťmi. Pandémia a následná inflácia im spôsobila finančné problémy. Jej manžel musel ostať doma, aby sa postaral o deti. Ona pracuje, ale má viacero zdravotných problémov, a preto je často na PN. Pomôžme Erike a jej rodine s úhradou základných životných potrieb.

Som mamička ôsmich detí vo veku od 5 mesačných dvojičiek po 13 ročného syna. Sme obyčajná rodina ktorá sa už počas covidu dostala do dlžôb a terajšia inflácia nám nijako zvlášť nepomohla. Som pracujúca momentálne na MD no žiaľ z podlomeným zdravím následkom čoho manžel musel zostať doma aby mi vedel pomáhať z deťmi drevom a tak som zostala jediná zamestnaná a keďže som viac na PN ako v práci nieje to žiadna sláva.Bola mi diagnostikovaná Dispepsia Arterialna hypertenzia a taktiež už dlhodobo trpím na akútnu nephropatiu. Chcem poprosiť dobrých ľudí o pomoc pri zvládnutí aspoň základných potrieb pre deti aby sme sa vedeli udržať na hranici dôstojnosti. Preto že mi nemôžme za niektoré časti nášho života v ktoroch sme žiaľ klesli a snažíme sa no žiaľ človek mieni pán Boh mení. Budeme nesmierne vďačný za každú pomoc Ďakujeme

Aktualizácie

Stale horsie.31. júl 2023

Z niekdajšej Dispepsie ,žial Akutna Gastritida. Vobec sa to nezlepsuje co sa tyka mojho zdravia. Akurat ze je sezona tak manzel privyraba na brigadach nieco do nasho skromneho rozpoctu.

Stale sa nam to kopý5. júl 2023

Velmi vas prosim o pomoc kazducke euro pomoze. Začali prázdniny a ja mam uz teraz strach z nástupu do skoly, ako nakúpiť pre 5 deti pomôcky zabezpečiť jedlo hygienu lieky, zial nasa výzva zostava nepovsimnuta.

Ďalšia rana5. dec 2022

Kým som výzvu vytvárala žiaľ mi došla ešte aj výpoveď , takže naše problémy sa zrejme ešte skomplikujú.

Prosím pomôžte nám každú pomoc si zo srdca vážime.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?