Menu

Rehabilitácie pre Andrejka

Trvanie výzvy: 4. decembra 2022 - 4. decembra 2023

Cieľ výzvy

Zabezpečiť potrebné rehabilitácie v Adeli medical centre, ambulantné terapie a náklady spojené so starostlivosťou o Andrejka.

Autor výzvy

Príbeh

Rehabilitácie pre Andrejka

Andrejko je 18 ročný mladý muž, ktorý sa narodil predčasne. Aj napriek absolvovaniu operácii má zdravotné problémy s bedrovým kĺbom, ktorý mu nedovoľuje chodiť. Doprajme Andrejkovi úsmev, objatie a potrebnú starostlivosť.

S nádejou v srdci vás chceme poprosiť o pomoc pre nášho syna Andrejka. Je to 18 ročný mladý muž s dušou dieťaťa. Narodil sa predčasne s komplikáciami ktoré si nesie celý život. Taktiež celý život bojujeme a cvičíme aby sme dosiahli čo najlepšie výsledky. Andrej nechodí ani nikdy nebude, trápi ho vyklbený ľavý bedrový kĺb ktorý aj po operáciách neposlúcha . Napriek tomu je Andrejko veľmi aktívny a dokáže sa po kolenách presúvať po celom byte a pekne sedieť.  Snažíme sa pravidelne cvičiť aby sme predišli  bolesti a zhoršeniu stavu Posledné roky nám veľa pomohli v Adeli medical centre Piešťany. Andrej si tam zvykol a aj keď je s ním ťažká spolupráca vedia ho terapeuti zaujať a získať si jeho srdiečko. Našou túžbou je postarať sa čo najlepšie o Andrejka a vytvoriť mu šťastný a spokojný domov. Veľmi vďačíme za všetkých anjelov v našom živote. Ďakujeme za každú myšlienku modlitbu a pomoc.  

Aktualizácie

Poďakovanie na koniec vyzvy28. nov 2023

V mene nášho Andrejka sa chceme poďakovať za ďalší rok podpory. Tato zbierka nám priniesla veľa dobrých ľudí a každú pomoc sme si nesmierne cenili. Za pár dní končí naša výzva a nám zostáva len popriať vám všetkým v Ľudia ľuďom a darcom pevné zdravie a požehnanie. 

Ďakujeme všetkým. 

Andrejkove ADELI10. okt 2023

Ďakujeme za podporu a každý dar.

Ďakujeme  za možnosť cvičiť v adeli centre Piešťany. Pre Andrejka je to druhý domov a my sa tešíme s každého pokroku a úsmevu.



Adeli rehabilitacie17. máj 2023

S veľkou pokorou  ďakujeme  za každý dar , myšlienku , modlitbu a podporu.. 

Adeli rehabilitacie1. feb 2023

Ďakujeme za každy jeden dar pre Andrejka. Aj vďaka vašej podpore sme mohli s Andrejkom absolvovať prvy tohtoročny rehabilitačny pobyt v Adeli medical centre Piešťany. Veľmi si ceníme každého darcu. Ďakujeme že ste..

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?