Menu

Rehabilitácie pre Gabiku

Trvanie výzvy: 15. januára 2023 - 15. januára 2024

Cieľ výzvy

Vyzbierať finančné prostriedky na rehabilitácie do Adeli Medical Center alebo do rehabilitačného centra Sanatória Klimkovice.

Autor výzvy

Príbeh

Rehabilitácie pre Gabiku

Gabika je už 6 rokov pripútaná na lôžko a potrebuje na presun invalidný vozík. Potrebuje veľmi veľa cvičiť, aby sa dokázala postaviť na nohy. Podporme Gabiku finančnou pomocou, ktorá ju využije na rehabilitácie, aby mohla znovu začať chodiť.

Už je to 6 rokov odkedy moja dcéra náhle ochrnula a zostala pripútaná na invalidný vozík. Vo februári 2017 sa zobudila so silnou bolesťou chrbta, za pár minút jej začali tŕpnuť obe nohy a v priebehu hodiny ochrnula z neznámych príčin od hrudníka nadol. Utrpela porážku miechy. Od začiatku bojuje s niekoľkými komplikáciami, rôznymi bolesťami a silnou spasticitou. No napriek tomu sa nevzdáva a dennodenne cvičí a pracuje na sebe najviac ako sa len dá. Pravidelné rehabilitácie jej natoľko pomáhajú, že dokáže prejsť niekoľko krokov v bradlovom chodníku skoro úplne sama. No na to, aby sa dokázala bez pomoci postaviť na nohy potrebuje ešte veľa cvičiť a stále ju čaká dlhá cesta.. Nakoľko sú tieto rehabilitácie veľmi finančne náročné a poisťovňa ich neprepláca, rozhodla som sa opäť požiadať o pomoc vás. Vopred ďakujeme za prečítanie príbehu a akúkoľvek poskytnutú pomoc.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?