Menu

Ninka má za sebou už vyše 60 rehabilitačných pobytov, potrebuje však oveľa viac

Trvanie výzvy: 31. januára 2023 - 31. januára 2024

Cieľ výzvy

Rehabilitačné pobyty, rehabilitácie, terapie a cvičenia, lieky

Autor výzvy

Príbeh

Ninka má za sebou už vyše 60 rehabilitačných pobytov, potrebuje však oveľa viac

Malá Ninka sa narodila so zriedkavou genetickou poruchou, ktorá obnáša deformitu dolných končatín a svalovú atrofiu. Má za sebou už viaceré operácie a potrebuje veľmi veľa rehabilitácií, aby sa mohla postaviť na nohy. Zdravotná poisťovňa rehabilitačné pobyty neprepláca. Pomôžme malej Ninke zosilnieť.

Ahojte! Nina je 6 ročne dievčatko, navonok také isté ako všetky deti. Ale prežila už Bohu žiaľ oveľa viac zlého ako mnoho dospelých. Narodila sa so zriedkavou genetickou poruchou, ktorá obnáša aj deformitu dolných končatín a svalovú atrofiu. Nina doteraz podstúpila 3 operácie. Po týchto operáciách musela byť žiaľ dlho fixovaná v sadrách. A nakoľko bola dlho v sadrách, nevedeli sa vyvíjať svaly. Nožičky jej stále viac ochabovali. Po zložení poslednej sadry, Nina začala cvičiť. My rodičia, sme si spočiatku mysleli, že ju pár krát zoberieme na rehabilitáciu a Nina sa rozbehne. Ale žiaľ to tak nefunguje. Musí pravidelne cvičiť, keď prestane, nastane regres a jej svaly rýchle ochabujú. Okrem toho, že poctivo cvičí doma, každý mesiac absolvuje rehabilitačný pobyt. Má za sebou viac ako 60 rehabilitačných pobytov, dá sa povedať, že strávila viac času po nemocniciach a rehabilitáciách ako doma. Tieto rehabilitácie poisťovňa neuhrádza. Doteraz sme ich hradili svojpomocne a hlavne vďaka pomoci dobrých ľudí. Preto Vás s touto cestou prosíme o pomoc pre Našu Ninku. Ďakujeme z celého srdca.

Aktualizácie

Ďakujeme !22. jan 2024

Ďakujeme, že ste s nami a držíte Nine palce .

Ďakujeme !19. nov 2023

Ďakujeme veľmi pekne za podporu!

Ďakujeme vám všetkým, ktorí ste v tom s nami.. 10. sep 2023

dakujeme 

Ahoj kamaráti! Som po operácii špeciálnou metódou "Ulzibat", ktorú som podstúpila v Kladne . Aj doteraz som veľa cvičila , ale teraz budem musieť ešte viac zabrať . Ďakujem, že mi v tom pomáhate !26. jún 2023

Dakujem

Ďakujeme !1. mar 2023

...prajem ti, aby si mal krásny deň ! Usmej sa, a uvidíš , čo dávaš, to aj dostaneš

Ďalšie informácie

Facebook
Zdravie pre Ninku

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?