Menu

Simona od malička bojuje s nedostatkom kyslíka, pomôžme jej žiť lepší život

Trvanie výzvy: 24. februára 2023 - 24. februára 2024

Cieľ výzvy

Cieľom mojej výzvy je vyzbierať financie na lieky, stravu, pomôcky, na cestu za lekárom, vitamíny, probiotiká, hygiena, dezinfikácie.

Autor výzvy

Príbeh

Simona od malička bojuje s nedostatkom kyslíka, pomôžme jej žiť lepší život

Simona má 26 rokov. Od útleho detstva má veľké problémy s dýchaním. Každý deň potrebuje inhalačnú masku, bez nej by neprežila. Je však opotrebovaná. Okrem toho si však Simona nedokáže zabezpečiť ani základné životné potreby, či dôležité lieky a dopravu za lekármi. Pomôžme Simone v jej ťažkom trápení.

Prikladám svoje ťažké trápenie volám sa Simona a mám 26 rokov. Som ťažko chorá, mám brochitidu, astmu od útleho detstva, všetko sa začalo ako som mala 3 mesiace. Lekári ma nevedeli nastaviť na liečbu, stále som bola hospitalizovaná na kyslíku, na infúziách. Môj život bol na vlásku, umierala som. Už polomŕtvu má previezli do Košíc, kde ma dali trochu dokopy. Maminka moja to mala so mnou ťažké a aj stále má. Stále sa o mňa stará, po mojom zlepšení, ma dali do Popradu, a tam ma nastavili na kortikoidy. Môj zdravotný stav odvtedy je horší a horší. Som stále na kortikoidoch, bez nich by som nevedela žiť.  Inhalácie musim mať pravidelne cez inhalačnu masku, no aj tá je opotrebovaná. Nosím nasluchovaci aparát, mám prísnu diétu, pri kašlani sa pomočujem. Preto vás milí moji darcovia prosím od srdiečka o pomoc. Verím,  že mi aspoň torchu pomôžete. Budem vám povdačná, pretože nemám ľachky život, nevychádza mi na lieky, zdravotné pomôcky, jedlo, vitamíny, na cestu za lekárom, hygienu ktorú potrebujem denno denne. Dúfam, že sa nájdu dobrí ľudia s dobrým srdiečkom a pomôžu mi. Budete moji milí darcovia anjeli strážni.  Veľké ďakujem.

Aktualizácie

Ďakujem vám moji darcovia12. feb 2024

Od srdiečka vám ďakujem milí moji darcovia za vašu ústretovú a dobrosrdečnú pomoc, ktorá mi bola veľmi nápomocná. Končí sa mi výzva a ja vás prosím o pomoc darcovia moji milí, hlavne na základné životné potreby, lieky, hygienu, jedlo. Lebo ja som vám vďačná darcovia moji, lebo vaša pomoc je pre mňa životné dôležitá, ja vám za všetko ďakujem.

Poďakovanie patrí vám milí moji darcovia11. jan 2024

Za všetko ďakujem milí darcovia, za vašu pomoc, ktorú ste mi preukázali, ja som vám vďačná, preto vás prosím ešte o pomocnú ruku, bude sa mi končiť výzva, potrebujem na hygienu a vitamíny....vaša pomoc pre mňa má cenu zlata.

Poďakovanie14. dec 2023

dakujem mili darcovia za vasu pomocnu ruku, ktoru si ja nesmierne vazim, lebo vasa pomoc je "anjelska", blizia sa vianoce a ja vas prosim o pomoc milí moji darcovia na stravu a lieky. Prajem vam vela zdravia, lebo je vzacne, lasky a krasne prezitie vianocnych sviatkov. 

Veľká vďaka, milí darcovia6. nov 2023

Ďakujem za vašu pomocnú ruku, milí moji darcovia, vážim si to, lebo vaša pomoc má cenu zlata, patrí vám veľké ďakujem.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?