Menu

Predčasne narodená Sofinka potrebuje špeciálnu obuv aj lieky

Trvanie výzvy: 9. mája 2023 - 31. decembra 2023

Cieľ výzvy

Náš cieľ je ani sofinka sa dostala na rehabilitácie a kúpili jej ortopedicku obuv ktorú potrebuje

Autor výzvy

Príbeh

Predčasne narodená Sofinka potrebuje špeciálnu obuv aj lieky

Sofinka bola po predčasnom narodení bola umiestnená v inkubátore. Lekári jej zistili trojkomorový hydrocefalus. Pravidelné cvičenie, rehabilitácie jej pomáhajú. Finančná záťaž je však na rodičoch, ktorí si nevedia dovoliť všetko, čo by potrebovala. Napríklad aj špeciálnu obuv na neustále rastúcu detskú nožičku.

Milí darcovia známi aj neznámi ďakujem že ste si našli čas prečítať si náš príbeh a podporiť nás,touto výzvou by som vás chcela poprosiť o pomoc pre moju dcérku o pomoc ostáva nám nádej a prosba. 

Naša dcérka Sofia prišla na svet predčasne, narodila týždni ,hneď po narodení musela byť  umiestnená v inkubátore  nakoľko bola veľmi slabá . Po  dvoch týždňoch  sofiji spravili rôzne visetrenia vyšetrenie zistiť do akej miery je mozog dôsledkom  poškodeny Sofinke bol zistený 3.KOMOROVI HYDROCEFLUS .sofinke bol zavedení  VPshunt dreň ktorý zabezpečuje správne odvádzanie likvoru z hlavi aby enormne nerástla hlava a aby mozog nebol utlacany  najdôležitejšie pre sofinku je sú rehabilitácie vojtova metóda terapie  tak ties potrebuje ortopedicku obuv preto vás veľmi pekne chcem poprosiť o pomoc bez vás to však nedokážeme je to prenáša veľmi finančné náročné preto sa navas s prosbou obraciam navas o pomoc naša dcérka má aj viacero iné diagnózy  má problémi zo   srdiečkom dcérka nemá jednu obličku nechodí  s dcérkou pravidelne navštevuje rehabilitačné centrá ktoré sú prenas finančné náročné  preto bi sme vás chceli poprosiť o pomoc bez vás to nezvládneme dcérka má 5 rôčkov a stále nechodí doma cvičíme 3 až 4 krát vojtovu metódu práve rehabilitačné pobyty našej dcérke veľmi pomáhajú preto vás zo srdca prosím o pomoc a zároveň ďakujem chceme spraviť maximum pre našu dcérku ani sa mohla hrať s jej rovesníkmi Jedno obrovské ďakujem v mene našej dcérky každému darcovi aj tím ktorí si prečítali náš príbeh máme ešte kus cesty pred sebou ale veríme že z vašou pomocou to naša bojovníčka zvládne ďakujem 

Aktualizácie

Vďaka dobrým ľuďom naša dcérka má nádej ďakujeme 24. aug 2023

Dnes sme boli zase na rehabilitáci ďakujeme len vďaka vám 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?