Menu

Jakubkov 950 gramový štart do života

Trvanie výzvy: 13. novembra 2023 - 31. januára 2024

Cieľ výzvy

Mojim cieľom je byť zdravý a preto potrebujem veľa veľa cvičiť, učiť sa a trénovať.

Autor výzvy

Príbeh

Jakubkov 950 gramový štart do života

Ahojte, volám sa Jakubko mám 1 rôčik a narodil som sa v 25 týždni s váhou 950 g. Na svet som sa vypýtal veľmi veľmi skoro a dlho som bojoval v nemocnici, aby som mohol byť s rodičmi a sestričkou doma.

V nemocnici som strávil dlhých 5 mesiacov, a veľmi dlhý čas som bol zaintubovaný, lebo som nevedel sám dýchať. Problémy s dýchaním mám doteraz, ale už mám doma prenosný kyslík, a ak je potrebné tak mi pomôže. 

Už dvakrát som mal operované očká lebo po narodní som mal krvácanie do mozgu 2 stupňa.  

Myslím si, že som dosť šikovný chlapček, lebo sa snažím veľa veľa cvičiť, trénovať očká, koordináciu celého telíčka. Poviem Vám, je to fuška, musíme stále niekam cestovať, aby mi tam odobrníci pomohli. 

Pravidelné a intenzívne rehabilitácie a stimulačné terapie mi prebúdzajú moje zmysly, začal som sa pretáčať, začínam sa plaziť a už sa teším na všetky vylomeniny, ktoré so sestričkou povyvádzam. Len ešte musím na sebe veľmi veľa pracovať. 

Preto Vás chcem poprosiť o pomoc s financovaným rehabilitačných pobytov, ktoré poisťovňa neprepláca.

Príspevkom na túto výzvu sa Váš dar zdvojnásobí až do výšky 1000 eur. Pravidlá k tejto spolupráci nájdete na nasledujúcom linku: https://blog.ludialudom.sk/pravidla-grantoveho-programu-nasobime-pomoc/

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?