Menu

Pomoc na zabezpečenie základných životných potrieb pre Bartolomeja a jeho mamu

Trvanie výzvy: 1. februára 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

prosím o pomoc na základné životné potreby a výdavky v domácnosti

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc na zabezpečenie základných životných potrieb pre Bartolomeja a jeho mamu

Bartolomej žije sám s mamou. Má zdravotné problémy s nohami aj chrbticou a z toho dôvodu sa nevie ani zamestnať. Z maminho nízkeho príjmu sa im však veľmi ťažko dajú zaplatiť všetky potrebné výdavky. Pomôžme Bartolomejovi postaviť sa na nohy a zabezpečiť si základné potreby na život.

Milí naši dobrodiníci, ľudia dobrého srdca, volám sa Bartolomej André. Pekný deň priatelia. Rozhodol som sa vytvoriť výzvu opätovne, pretože bez vašej pomoci, to nedokážem sám, preto som sa musel znovu obrátiť na ludia ludom. Veľmi ťažko žijeme s mamou. Máme veľa výdavkov. Všetko platí mama - nájomné, voda, elektrina. Je mi veľmi smutno, ja od úradu práce nič nedostanem. Teraz mi pomáha mamka a hradí finančné výdavky, ale ani ona nemá z čoho zaplatiť kvôli nízkemu príjmu. Veľmi smutno mi je, lebo ja sa nemôžem sám o seba starať, lebo mám vážny zdravotný stav. Chodím na rehabilitácie, mám veľký problém s nohami aj chrbtom. Mama mi pomáha prispievať na lieky aj na iné výdavky. Máme veľa výdavkov - platíme nájomné, elektriku, vodu. Mama všetko platí sama. 

Žijem len s mamou. Otec mi zomrel minulý rok. Nemáme nikoho, kto by nám pomohol. Preto som sa musel obrátiť k vám a prosiť, aby ste mi pomohli. Áno, mal som aj družku, s ktorou mám aj dcéru, ale so mnou nežijú a nevedia mi pomôcť. Som s nimi v kontakte a kazdý deň spolu voláme a vedia že som chorý. Dcéra ma občas príde aj navštíviť. Ale oni majú svoje problémy, a svoje výdavky, rovnako aj svoj nájom a nevedia mi pomôcť. 

Nechcem veľa, len toľko, aby som mal zdravie. Keď budem mať zdravie, budem si môcť nájsť robotu. Ale teraz nemôžem, lebo mám veľmi ťažké problémy. Každý deň sa modlím, aby som vyzdravel. Ale verím, že Pán Boh mi pomôže sa uzdraviť. Chcem Vás poprosiť, aby ste mi pomohli postaviť sa na nohy. Veľmi pekne vám ďakujem za porozumenie. Bartolomej André

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?