Menu

Prosba o pomoc pre Gabriela, ktorý je onkologicky pacient a jeho rodinu

Trvanie výzvy: 13. februára 2024 - 15. februára 2024

Cieľ výzvy

Využijem na lieky, na cestu za lekárom, na hygienu, potraviny

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc pre Gabriela, ktorý je onkologicky pacient a jeho rodinu

Gabriel má 28 rokov, žije s priateľkou a so synom v jednej domácnosti. Trpí onkologickým ochorením, ktoré ho veľmi oslabuje. trápi ho aj to, že z príjmu, ktorý majú nevie rodine zabezpečiť to, čo potrebujú. Pomôžme Gabrielovi zabezpečiť si potrebnú zdravotnú starostlivosť a zabezpečiť potreby aj svojej rodiny.

Pekný deň prajem, volám sa Gabriel Virág mám 27 rokov a mám 3 ročného syna. Som onkologický pacient, druhý krát bojujem s rakovinou. Prvý krát som mal rakovinu jazyka odstranili mi celý jazyk a nahradili ho svalom zo stehna, absolvoval som chemoterapie aj ožiarenia.

Po roku sa mi vrátila znova rakovina, bohužiaľ mám rakovinu krku, mam otvorenú ranu. Rakovina mi zasiahla až sánku zožiera mi to aj čeľusť, mám aj podkožné tumory. Už ma nemôžu operovať druhý krát, takže chodím na hospitalizáciu každé dva týždne kvôli chemoterapii.
Ja nemám žiadny príjem, invalidný dôchodok mi zamietli, lebo som nemal odpracované dva roky aj rodičovský príspevok nám skončil malý 3 roky do škôlky nemôže nevie rozprávať a ešte ho treba plienkovať.
Ja by som vás chcel veľmi pekne poprosiť o trochu finančnej pomoci pre seba, moju rodinu, a hlavne pre mojho syna. Inú možnosť nemám, pomôžte mi aspoň kvôli synovi. Som veľmi slabý a v bolestiach to už ani nezvládam.


Budem vďačný aj za jedno euro.


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?