Menu

Pomôžme Maximkovi, ktorý chce mať zdravé nožičky, potrebuje veľa rehabilitovať

Trvanie výzvy: 29. februára 2024 - 28. februára 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Zabrániť ďalšej operácií, pravidelné rehabilitácie Maximkovi veľmi pomôzu

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme Maximkovi, ktorý chce mať zdravé nožičky, potrebuje veľa rehabilitovať

Maximko sa narodil predčasne, žiaľ s diagnózou DMO - detskou mozgovou obrnou. Od narodenia má problémy s nožičkami, absolvoval už aj viaceré operácie. Je to veľký bojovník. Pravidelné rehabilitácie mu pomáhajú napredovať, no sú finančne veľmi náročné. Pomôžme Maximkovi absolvovať pravidelné rehabilitácie.

Maximko sa narodil predčasne 32 týždni, žiaľ diagnóza DMO spastická dipareza bola potvrdená. Do 3 rokov nechodil vôbec. Má za sebou plno operácií, rehabilitácií a veľmi náročných a ťažkých dní.

Žiaľ zdravotná poisťovňa nám nič nepreplatí 😔 za jeden rok nás stoja rehabilitácie niekoľko tisíc eur 😔 je to smutné, ale je to tak. Maximko má teraz 8 rokov, je žiak 2 triedy a mentálne je úplne v poriadku, tak o to viac si vsetko všíma a veľa kvôli tomu plače, žiaľ aj keď už chodí, veľmi kríva, veľa padá, ale my bojujeme ďalej, chodíme na rehabilitácie, zháňame financie, aby sme mu vedeli pomocť. Maximko chce chodiť a behať ako jeho spolužiaci. 

Ďakujeme všetkým, ktorí doteraz pomohli a postavili sme spoločnými silami Maximka na nohy, on sa veľmi z toho teší, že už chodí, aj keď máme ešte toho veľa pred sebou, ale nevzdávame sa bojujeme ďalej.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?