Menu

Spark Full je jediný strojček na zuby, odporúčaný pre Melánku pri jej závažnej onkologickej chorobe

Trvanie výzvy: 25. októbra 2023 - 25. októbra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Vyzbierať 4175 eur na strojček na zuby Spark Full (jediný strojček odporúčaný k dg:)

Autor výzvy

Príbeh

Spark Full je jediný strojček na zuby, odporúčaný pre Melánku pri jej závažnej onkologickej chorobe

Volám sa Majka a som mamou statočného dievčatka Melánky, ktorá má desať rokov a už viac ako polovicu života bojuje so zákernou chorobou. Chemoterapia a biologická liečba má vedľajšie účinky a žiaľ Melánke pokazila všetky zúbky, a to je tiež jedna z bolestí, ktorú si nepraje nikto zažiť. Potrebovali by sme vyzbierať finančné prostriedky na strojček na zuby Spark Full (jediný strojček odporúčaný k dg:) pre časté Mr. vyšetrenia, na odporúčanie zubného lekára. Keďže je veľmi finančne nákladný, sami si ho nedokážeme zabezpečiť. Za každú pomoc Vám ďakujeme.

Melánka sa narodila ako úplne zdravé dievčatko. Vždy bola a je veľmi usmievavá a šikovná ...V roku 2018 sa pre jej zlý zdravotný stav ( nepretržité vracanie ) rozhodla pani doktorka pre hospitalizáciu v nemocnici. Všetci sme dúfali a verili, že nás pustia čoskoro domov, no opak bol pravdou. Melánke po mr vyšetrení zistili dg, ktorú nechce počuť ani jeden rodič, nádor na mozgovom kmeni blízko centrálnej nervovej sústavy. Vtedy sa doslova začal boj o holý život...Melánka podstúpila dve niekoľko hodinové neurochirurgické operácie, zaviedli jej VP shunt a operovali samotný nádor ... Po histológii sme museli podstúpiť 78 cyklov chemoterapie, v trvaní rok a pol...Tešili sme sa, keď nám doktori oznámili, že Melánka je z najhoršieho vonku a tak sme sa pýšili radosťou, že je odliečená na onkologické ochorenie. Radosť však netrvala dlho, pretože druhý rok v remisii nám oznámili, že Melánke nádor zrecidívoval, a musela podstúpiť ďalšiu operáciu tumoru v Núdch. Žiaľ, po operácií a následných zdravotných komplikáciách, sme sa dozvedeli to, že nádor nebude nikdy celý operovatelný, a to pre nás znamená, že nevieme ani my ani doktori, aký a ako dlhý život Melánku čaká ... Momentálne podstupuje udržiavaciu Cielenú biologickú liečbu Mekinist.

Potrebovali by sme vyzbierať finannčé prostriedky na strojček na zuby Spark Full (jediný strojček odporúčaný k dg:) pre časté Mr vyšetrenia na odporúčanie zubného lekára. Chemoterapia a biologická liečba  má vedľajšie účinky a žiaľ Melánke pokazila všetky zúbky, a to je tiež jedna z bolestí, ktorú si nepraje nikto zažiť. Sú veci, ktoré ako rodič neviem zabezpečiť z opatrovatelského príspevku, ako je kúpa tohto strojčeka na zuby. 

Aktualizácie

Srdečná VĎAKA7. mar 2024

Touto cestou by som sa chcela srdečne poďakovať všetkým darcom ...Vyzbierané peniažky sme použili na kúpu strojčeka a ďalšie peniažky použijeme na náklady spojené s nevyhnutnými potrebami pri zvýšených nákladov použijeme na nečakané výdavky spojené s potrebnou liečbou.Ďakujem , s pozdravom a úctou ostáva Valentová Majka.

Aktualizácia výzvy pre Melánku20. nov 2023

Dobrý deň prajem ...Srdečne by som sa chcela podakovať každému jednému darcovi za poslanie finančných prostriedkov na Melánkin zubný strojček.Zbytok peniažkov použijeme na nečakané výdavky spojené s neočakávanou liečbou a potrebami do domácnosti...Každému prajem,nech dobro,ktoré rozdávate,sa Vám tisicnásobne vráti.S pozdravom a úctou ostáva mama Majka.

Ďalšie informácie

Facebook
Majka Valentová

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?