Menu

Pomoc pre Viktorku na rehabilitácie a kúpeľnú liečbu

Trvanie výzvy: 2. novembra 2023 - 1. februára 2024

Cieľ výzvy

Peniažky by sme radi využili na ortopedickú obuv, lieky a na kúpeľnú liečbu do Kováčovej

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Viktorku na rehabilitácie a kúpeľnú liečbu

Viktorka má iba 8 rokov, má diagnostikovanú detskú mozgovú obrnu, operované obidve nožičky. Žiaľ nevie sa postaviť na celé chodidlo, a preto potrebuje intenzívne rehabilitovať a absolvovať kúpeľnú liečbu. Pomôžme Viktorke zlepšiť jej zdravotný stav.


Ahojte volám sa Michaela a mám 8 ročnú dcérku Viktorku. Viktorka ma diagnózu DMO moja dcérka je po ťažkej operácii. Moja dcérka od mala špičkovala, keď mala 7 rokov operovali ju 5,50 hodín. Má operované obidve nohy. Moja dcérka ma skrátené šľachy. Moja dcérka sa nevie postaviť na cele chodidlo, a preto potrebuje intenzívne rehabilitácie. Okrem toho má aj astmu. 

Prosim vás o pomoc nech ma aj moja dcérka úsmev na tvári nech sa hraje ako iné zdravé deti a preto vám veľmi pekne prosím o finančnú pomoc pre Viktorku ktorá potrebuje intenzívne rehabilitácie. Ďakujem každému anjelovi, ktorý nám pomôže zo ❤️        


Aktualizácie

Prosba o pomoc pre Viktorku15. jan 2024

Viktorka to už od narodenia mala veľmi ťažké, keď ju museli kriesit hneď po narodení a bola jej zistená spasticka tripareza DMO.

Veľa krát musela byť hospitalizovaná kvôli astme, pretože sa jej stav zhoršoval s dýchaním.

Moja dcérka je po operácii obidvoch nôh sľiach a teraz potrebuje intenzívne rehabilitácie, aby sa mala bojovníčka mohla postaviť na nohy. Je Nový rok a s novým rokom aj naše prianie, aby sa Viktorka postavila na nohy. Preto vás veľmi pekne prosím, milí darcovia o pomoc pre moju 8-rocnu dcérku Viktorku na kúpeľnú liečbu.

Verím, že sa nájdu Anjeli. ktorí nám radi pomôžu. S pozdravom Mamka Miška a malá bojovníčka Viktorka. Ďakujeme vám veľmi pekne za každý dar.

Prajeme vám veľa zdravia v novom roku 🤎

Blížia sa Vianoce, čas lásky a pokoja18. dec 2023

Bližia sa Vianoce, čas lásky a pokoja

Moja dcérka netúži po babike, ani žiadnej hračke, len po rehabilitáciach v Dunajskej Luznej.

Veríme, že sa nájdu Anjeli, ktorí nám radi pomôžu a náš sen sa stane skutočnosťou. Týmto by som chcela poprosiť dobrých ľudí,  aby nám finančne pomohli. Za každý dar vám veľmi pekne ďakujem zo🤎

S pozdravom Viktorka bojovníčka s mamkou Miskou.

Prosba o pomoc na rehabilitacie 16. nov 2023

Milí darcovia Prosím vás o pomoc pre moju dcérku Viktorku ktorá je po operácii obidvoch nôh a čaká nás Dunajská Lužná.Prosim veľmi pekné nam pomôžte na na liečbu rehabilitácie.Dakujem vam veľmi pekné 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?